Et glimt af mine badeværelseshylde

Goodiebox september ’16

goodiebox september

Månedens box er endelig kommet. Uden at afsløre for meget, er boxens tema ”Get your glow on” – for at udnytte de sidste sommerstråler og bevare sommergløden.

Goodiebox september 2016 indhold

Månedens Goodiebox består af:

MANNA KADAR | Radiance Bronzer & Highlighter Duo *Full size*
LORD & BERRY | Eyeliner
NAOBAY | Oxygenating Cream Moisturizer *Full size*
JAMES READ | Overnight Sleep Mask Face Tan
FORMULA 10.0.6 | One Smooth Operator
HUMAN+KIND | Deep Cleansing Cloth

Mit førstehåndsindtryk er sådan både-og. Jeg orker ikke flere eyelinere for Lord & Berry, det er som om de bliver smidt i nakken, og min fornemmelse er, det ikke er særlig mange der bruger blyant i øjeblikket. Den vil ryge over til de 12 andre eyelinere fra samme mærke. Samtidig forstår jeg ikke ”Danmarks præsentationen” af det amerikanske mærke Manna Kadar, som har lavet verdens mindste bronzer og highlighter duo, så den er besværlig (hvis ikke umulig) at bruge med en ordentlig pensel, og så er den jo lidt ubrugelig, medmindre man bruger Goodiebox’s tip om at bruge den som øjenskygge… så en funktion har den vel. Til gengæld, er jeg virkelig glad for kluden fra Human+Kind, som er den salgs jeg ofte bruger, og som jeg også skrev om for et par dage siden, i mit forrige indlæg. Nu kan flere opleve ideen bag vaskekluden og hvor fantastisk nem og skånsomt det er for huden – det har aldrig været nemmere at fjerne makeup!

Mine Goodiebox September ’16 favoritter

 1. Human+Kind Deep Cleansing Cloth
 2. NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizer
 3. Formula 10.0.6 One Smooth Operator

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 159kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

4 kommentarer

 • Stine

  Jeg er egentlig dødtræt af at se Goodiebox indhold på de forskellige blogs. Der er aldrig noget som siger Wauw! Jeg har forlængst opsagt mit abonnement, for jeg synes det var penge ud af vinduet. Og jeg har ikke fortrudt, når jeg ser posts med indholdet fra de Goddieboxes der er kommet efterfølgende. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det kender jeg godt. Jeg blev træt af LF Beautybox, at boxen til sidst stak mig langt ud af halsen – specielt efter deres julekalender med stort set de samme produkter som i boxen. Har heller ikke fortrudt at afmelde dén.

   Men tilgengæld har jeg hørt om en engelsk box der snart bevæger sig ind på det danske marked, og så tror jeg også jeg skifter Goodiebox ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Eriksen

  Må du ikke sælge dine point mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Et glimt af mine badeværelseshylde