Mine 10 Bedste Tips Til Livet På SU

Et glimt af mine badeværelseshylde

badeværelseshylde

Denne gang er hurtig tur forbi mit ene par badeværelseshylder. Disse hylder er et loppefund (begge to til 5 kr!), trådkurve fra Søsterne Grene og nogle kurve fra ukendt sted.

På øverste hylde er der en trådkurv med solcreme, som jeg vægter ret højt, både får at passe på min huds udseende, men også for at undgå hud- eller modermærkekræft, som min far desværre har prøvet et par gange. Specielt i sommerperioden har der gerne være meget forskellige solcremer, til forskellige behov (og så bruger man dem jo ret hurtig op!). I de to kurve med ukendt oprindelse indeholder alt muligt praktisk, som ekstra tandpasta, tandbørster, sæbe m.v.

På nederste hylde er der tre trådkurve med de lidt sjovere ting.
I første kurv er der ansigtsmasker og peelings, som jeg prøver at inddele efter behov som fugt, dybderens osv. Der er desværre ikke meget plads – så nogle ender også over i diverse kurven.

I midten en kurv med forskellige microfiberklude (der kan fjerne makeup bare med vand), den ene slags har jeg skrevet om her, men også ansigtssvampe, som er uundværlige. Der er også sneget sig en hamphandske ind, som jeg plejer at ville have i næste kurv.

Sidste kurv er ”alt muligt kurven”, hvor der både er lidt ansigtsmasker, og så ellers produkter til kroppen, blandt andet den lækre tørbørste fra the Body Shop. De fleste af (krops-)produkterne er ærlig talt nogle der sjældent bliver brugt, da dem jeg bruger oftest, står i soveværelset, men står her for at have en fast plads, så de ikke forsvinder helt ud af min bevidsthed.

Hvordan ser jeres badeværelseshylde ud? Lad mig se på instagram eller på et blogindlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine 10 Bedste Tips Til Livet På SU