Tomme produkter #21

eBay tips #100 Ebay lækkerier

ebay tips efterår vinter 2016 køb favoritter england indretningGlas terrarium | Paper bag  *mange varianter*| Vandflaske
Faux fur jakke *flere størrelser* |  Planner | KIKKERLAND billeduro 

Ebay tips nummer 100! Ej hvor fedt! Her er nogle af de ting jeg sukker over, men ikke nødvendigvis har købt endnu – de flere af varene bliver sendt fra England – hvor der endnu ikke er kommet told – Gælder virkelig om at nyde det inden et officielt EU exit .

Jeg tænker at købe de fine papirposer til pakkekalenderen til min lillesøster (jeg plejer at være tidligt ude, mangler kun 8 pakker). Så kan pakkekalenderen stå fint i hendes stue, soveværelse eller hvor hun nu synes de skal være. – Okay, jeg bestiller den nu!

Er også blevet ret lun på det lille glas terrarium til planter – det er virkelig virkelig fedt, men ved ikke om det er lidt for moderne/geometrisk til min stil derhjemme, og bare vil se for dumt ud.. Men jeg kan da stadig have lov til at sukke over det!

Vandflasken med bjørnen af af samme type som MY BOTTLE flasken, som er noget kun billigere og meget populær, dens statement er bare lidt fladt, når du er til forelæsning, og allerede 3 har flasken. Så synes jeg bjørnen er ret sød – meeeen også en helt anden pris! – Er ellers godt tilfreds med min MY BOTTLE, den holder godt, også i opvaskemaskinen.

Planneren er nok også en af mine svagheder – jeg elsker den slags ‘notesbøger’, og køber altid mange forskellige slags, hvor jeg skriver noter (no shit, Sherlock!), huskelister, inspirerende tanker, brainstormer og laver gerne en enkelt lille krusedulle eller to. Den ovenover er jeg specielt faldet for, da den er så stilren OG billig! Prøver dog virkelig at holde mig i skindet, da jeg har ret mange – og mere om det i et af de næste Organisering Tips-indlæg.

 

*indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Tomme produkter #21