Real Techniques Brown Set - sættet til eyebrow on fleek?

Minder fra ens teenageår – Dior Couture Autumn-Winter 2016-2017

Jeg er vel ikke alene om at elske at se de smukke couture modeshow fra Dior og Chanel?
Deres eyeliner til deres autumn-winter modeshow, giver mig en masse minder fra mine fatale teenageår. Det er derfor lidt embivilent at se modeshowet, for et eller andet sted ser det bare så elegant ud sammen med deres smukke kunstværker af tøj, og et andet sted sidder jeg jo nærmest og krummer tæer over de minder den giver! Modellen på 00:08 i video 2 var engang min hverdagsmakeup, lige indtil det skelsættende billede blev taget (se føromtalte indlæg). Siden hen har jeg da gået med eyeliner, winged eyeliner har altid været en del af min signatur makeup – og gerne parret med et par lækre røde læber. Men eyelineren bare ikke så markeret som teenageårene eller på Diors eksempel på en lækker ‘contour’ eyeliner 😉
Og så slutter vi af med en video med ‘best of’ af alle de smukke sæt og eyelinerne i action.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Real Techniques Brown Set - sættet til eyebrow on fleek?