Minder fra ens teenageår - Dior Couture Autumn-Winter 2016-2017

Goodiebox juli ’16 The Energy Box

DSC_0024

Imens jeg stod i en skov nede i Skive til et HJV Bootcamp (mere om det en anden gang), fik jeg en fin lille sms om at DAO havde leveret en pakke udenfor min dør. Selvom min kæreste passede mine katte, vidste jeg ikke hvornår han ville se til dem, og kunne lige se for mig, hvor mange timer (dage?!) min pakke kunne ligge dér, udenfor min dør, imens mennesker går forbi. Med den smule 3G internet jeg kunne fange, skrev jeg et SOS til nogle af de andre kollegianere, som var søde at tage Goodieboxen ind og passe på den, indtil jeg kom hjem søndag.

Endelig har jeg fået energi til at kigge nærmere på den (for udover en slem søvnmangel, har jeg selvfølgelig også lagt mig syg) – og boxen har netop også det passende tema: The Energy Box! 

DSC_0031

Månedens Goodiebox bestod af:

ELEVEN AUSTRALIA| Miracle Hair Treatment*full size*
NAKED LIPS | Aftersun Lipbalm *full size*
GOSH COPENHAGEN | Mineral Waterproof Eye Shadow *full size*
MYPROTEIN | Skinny Cookie (lemon & White chocolate) *full size*
KUESHI | Anticellulite Booster *full size*
YOUTH LAB | Daily Suncreen SPF 50 Normal / Dry Skin

Er ret skuffet over denne måneds Goodiebox. Flere af produkterne er ret svære at få fat i – Eleven Australia, som jeg kun har hørt godt om, er ikke særlig udbredt i Danmark endnu – og på deres facebook side henviser de til “din nærmeste forhandler” – ja hvor!? Så lige nu er jeg bange for at blive for forelsket i det her produkt. Anticellulite Booster fra Kueshi er ikke engang som en del af deres produktoversigt på deres egen hjemmeside mere, ligesom at den næsten kun sælges af private på amazon og ebay – som har modtaget den i glossybox. Så er der Youth Lab – som jeg tidligere ikke har særlig gode erfaringer med, men jeg skal prøve at være åben. Men specielt et produkt vil give mig mareridt fremover, og det My Protein protein cookie – føj hvor smager den syntetisk, og smagen sad bare fast i munden, ligemeget hvor mange hollandske vafler og jordbær jeg spiste. Ad!

Mine Goodiebox Juli ’16 første øjekast favoritter

 1. ELEVEN AUSTRALIA| Miracle Hair Treatment
 2. GOSH COPENHAGEN | Mineral Waterproof Eye Shadow
 3. NAKED LIPS | Aftersun Lipbalm

Så denne måneds Goodiebox favoritter, er nogle af de lidt mere kedelige. Eye shadowen fra Gosh, har jeg allerede flere af, og derfor ikke noget nyt og overraskende. Naked Lips er lige med nød og næppe, da jeg lige i øjeblikket er besat af lip balms af mærket Hurraw! (jeg skal have alle varianter!), men er så kommet med på grund af simpel udelukkelsemetode, og så at den indeholder en duft af citrus, som lige nu skiller sig ud fra mine andre lip balms.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 159kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

2 kommentarer

 • mulle

  min frisør har hårkuren så du skal nok lede efter den hos en frisør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Har også fundet ud af det er frisører der føre mærket, men med så mange frisører i Aalborg, er det næsten for meget arbejde at finde den, til den er dét værd desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Minder fra ens teenageår - Dior Couture Autumn-Winter 2016-2017