Depend 02 Limited Edition - the Great Desert Limited Edition

Finderskeepers Aalborg 2016

Finderskeepers Aalborg 2016

Selvom jeg havde rigtig travlt og havde afskrevet Finderskeepers, blev jeg lokket med ind søndag formiddag af min skønne veninde. Det var første gang der blev afholdt i Aalborg, og lokalerne i Nordkraft var perfekt lokation til sådan et event, med sine rå og rustikke lokaler. Vi kom kort efter åbning på 2. dagen, hvilket betød vi undgik alt for stor menneskemængde – hvilket også kan ses på billedet af den første lokale 😉

Finderskeepers Aalborg 2016 1

Finderskeepers er et designmarked med upcomming designere. Det er et rigtig spændende og eksperimenterende miljø, og jeg elsker muligheden for at snakke med designerne om tankerne bag – for jeg kan ikke stå for en god historie og nørdede detaljer, som kan være medbestemmende for, om jeg forelsker mig i et produkt. Jeg købte dog desværre ikke så meget, da jeg denne måned allerede har brugt mange penge – rigtig mange penge (blandt andet på nyt makeup opbevaring – blog post coming soon!). Men har gemt flere designers hjemmeside, da der er flere produkter jeg har interesse i – i næste måned.

Finderskeepers Aalborg 2016 2Desværre var Finderskeepers  Aalborg ikke så stort, som jeg havde håbet, men håber det bliver større næste år? Alligevel var der repræsenteret mange forskellige stilarter og indenfor flere discipliner – fødevare, boligindretning, smykker og tøj og grafisk materiale. Det eneste jeg var rigtig på jagt efter, og som jeg kunne retfærdiggøre overfor mig selv, var øreringe. Fandt kun nogle – dem på øverste billede, men kan nu ikke finde sælgeren – eller med andre ord, finde øreringene på deres hjemmeside. Det ser desværre også ud til at være det største problem, mange af de upcomming designers hjemmesider er ikke opdaterede ordenligt, og mangler mange produkter, som jeg så på markedet – så nu må jeg håbe de får dem opdateret inden længe.

Finderskeepers Aalborg 2016 3

Det jeg dog faldt mest over, var mærket Boas Copenhagen der lavede smykker. De kunne lave custom made halskæder, som jeg blev ret forelsket i – sådan at jeg har helt ondt i maven! Jeg kunne virkelig godt tænke mig sådan en, men de har også samme ‘problem’ med deres hjemmeside. Halskæden ser anderledes ud på hjemmesiden – faktisk en pænere udgave, men mangler foreksempel at kunne vælge forskellige metaller og vil også gerne have det lille diamant vedhæng – det skal jo være lidt girly. Samtidig havde de også nogle rigtig smukke ringe – som er inspireret af afrikansk tribal kunst, der står en i sølv også ret højt på ønskesedlen. 😮

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend 02 Limited Edition - the Great Desert Limited Edition