Gosh Copenhagen Foundation Drops - en ny favorit!

Too Faced Love Flush Long-Lasting 16-Hour Blush Wardrobe

too facedToo Faced Love Flush

For lidt under en måned siden, viste jeg et lille sneak peek af min nye Love Flush palette fra Too Faced. Nu har jeg brugt den i noget tid og prøvet alle farverne flere gange og under forskellige omstændigheder, og synes jeg kan give lidt af et billede af denne blush palette.

Den limited edition Too Faced Love Flush Long-Lasting 16-Hour Blush Wardrobe indeholder en miniudgave (2 g) af alle farverne fra Too Faced Love Flush serien (6 g), og du får virkelig noget for pengene med denne palette. Udover du har 6 forskellige brugbare farver, får du en mængde der svare til 2 fullsize blush, og så koster paletten kun en smule mere i Sephora, end en fullsize Love Flush. Jeg fik ikke set prisen på Love Flush blushen i Sephora, men online koster Too Faced Love Flush omkring £25.00, hvor paletten i den danske Sephora kun kostede 275 kr!

DSC_0115

Paletten er… meget lang og slank og måler ca 24,5 x 5,5 x 1 cm, det virker måske lidt nørdet, men den er så lang at den ikke kan være i min makeup organizer, hvor det meste makeup jeg bruger i hverdagen er placeret. Den er lavet i hård pap med en magnetisk lukkemekanisme, og har et spejl på indersiden. De små mini blush er ledt adskilte så du ikke, så nemt, kommer til at køre rundt i to blush på én gang, og så er de hjerteformet – hvor sødt er det ikke lige? Med lidt snilde er panserne** til at få op og lagt over i en anden palette, hvis man ikke synes det er nemmere.

DSC_0024

Farverne og teksturerne er… alle meget bløde og godt pigmenteret. De er virkelig nemme at arbejde med, tone og bygge bygge op, og sidder virkelig flot på huden, uden at kage eller drysse.

Love Hangover – varm coral pink med en satin finish
Baby Love – varm nude med guld shimmer og satin/mat finish
I Will Always Love You -fersken med gyldent shimmer og satin finish
How Deep is Your Love? –  varm vandmelon med satin/mat finish
Justify My Love – Kold tyggegummifarvet med gyldent og shimmer satin/mat finish
Your Love Is King – dæmpet blommefarvet med satin finish

Holdbarheden er… en smule skuffende. Jeg havde aldrig forventet at blushen havde en holdbarhed på 16 timer, som den reklamere med, men produktet var (på mig) for længst væk på det tidstpunkt. Alle farverne holdte i 8-9 timer, og kun en smule længere med primer eller Urban Decay Setting Spray (men ærligt – den setting spray har endnu ikke virket for mig). Så det er lidt ambivilent, når jeg aldrig havde forventet sådan en holdbarhed, men er alligevel skuffet over den kun holder cirka halvdelen af tiden på mig.

Hvor kan den købes?
Den er allerede udsolgt på flere online webshops, så det nemmeste er at købe den i Sephoras fysiske butikker. Hvis du ikke bor i nærheden af sådan én, er det muligt at ringe til Sephora og bede dem om at sende en til dig – der yder Sephora en rigtig god service. Som sagt koster paletten 275 kr, hvor du får 6 farver af 2 g hver.

** Pans er de metal skåle dit produkt sidder i. Bøjningen KAN være forkert – ikke at forvejekse skældsord for politiet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Gosh Copenhagen Foundation Drops - en ny favorit!