eBay fund #94 Lips lips lips

Kan du bekæmpe rynker med lukkede øjne?

{ indlægget indeholder reklamelinks }

iluminage_pillowcase_lowres copy

Kender du det at vågne med fuger i ansigtet fra hovedpuden, som du ber til at de forsvinder – og helst inden du går ud af døren? Svaret på bønnerne er at skifte over til satin eller santinvævet sengetøj.

MEN hvis du vil have forbedret din hud, skal du prøve at kigge efter pudebetrækket fra Iluminage, der består af Cupron, et intelligent tekstil af kobberoxid polyester med 249 Thread count. Det lyder meget high tech, og vi vil i fremtiden ser mere til intelligente tekstiler både i tøj, bolig og skønhedspleje. Kobber er allerede en kendt bestanddel i hudens fornyelsesproces, hvor kobber peptider hjælper til et øge blandt andet elastin og kollagen, og ved hudens kontakt med pudebetrækkes, skulle disse kobber peptider overføres til fugten i hudens øverste fugtlag (epidermis), og hjælpe med at reducere fine linjer og bevare fugten i huden.

Rent forskningsmæssigt er der flere undersøgelser der taler godt for kobber i pudebetræk, blandt andet denne og denne udover en række kliniske test, omvendt er der her en generel kritik at kobber peptider i hudpleje.

Jeg har sovet med denne pude i nogle måneder, og er blevet en vigtig element for min gode nattesøvn (jeg er allerede i krise over at jeg i JULI ikke kan have den med på felttur!). Jeg var selv vanvittig kritisk i starten, både fordi det lød for meget hokus pokus til mig som en helt-nede-på-jorden nordjyde (og som endda lært en masse om intelligente tekstiler fra HTX), og så var den endda også en kedelig beige farve. Men ikke destro mindre er den fantastisk. Som så mange andre bløde pudebetræk, døjer jeg hverken med de forbandede sove rynker, hævelser omkring øjnene, rødmen i huden og mit hår er ikke kruset, men blødt og skinnende. Men til forskel fra almindeligt satinvævet hovedpudebetræk, vil jeg også mene at min hud er blevet generelt friskere at se på, specielt omkring øjnene og færre bumse udbrud.  Og måske er der noget om det Jenny Wood fra Dailymail (ja… Jeg ved det er Dailymail) oplevede i hvert fald at hendes ‘TruSkin’ age faldet med 2 år på bare 4 uger. Det er vildt! Men mest af alt, tror jeg på at puden fungere meget præventivt på dannelsen af nye linjer i ansigtet, og det er vigtigt for mig, nu jeg er nærmere de 30 end de 20… Hold fast det er egentligt svært at skrive, må have en mindre alderskrise! 

Praktiske detaljer
Pudebetrækket måler 50 x 64 cm, og kan bruges med din almindelige hovedpude. Det fede er, at den kan miskanvaskes og at kobberionerne virker i hele pudenbetrækkets levetid, det ikke så fede, er prisen….  £50.00 på Loofantastic. Det kan virke som mange penge for et produkt man ikke kender virkningen af.. Jeg ønsker mig dog selv et til pudebetræk fra Iluminage, da min kæreste også har bemærket hvor lækker puden er, og stjæler den når han ser sin chance.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #94 Lips lips lips