Sneak Peek: Too Faced Love Flush

Inspiration til mors dag gaver – min mor, min superprinsesse!

mors dag

1: Buket ‘Lady’ // 2: Nicolas Vahé te m. hindbær & ingefær // 3: Mawli øreringe
4: Rains Shopping Bag (regntæt!) // 5:  Clean parfume // 6: Liebe Mor kop

D. 8. maj er det mors dag i Danmark, en tradition der stammer tilbage til 1877 USA. Traditionen har siden ændret sig meget siden, men det er stadig en hyldest til vores mødre.

Min mor er ligesom alle andre mødre, og betyder så meget for mig. Hun er så blid og rar, og samtidig så sej og bum stærk, at hun får hendes mange håndværkerkunder til at måbe, når hun hjælper dem med at bære tunge tunge vare, og gerne mere end dem. Hendes hud er så blød og smuk, at jeg ikke ville blive urolig for at se sådan ud i mine midt halvtredser (man er vel beauty blogger 😉 ), Hendes tålmodighed og kreativitet utroligt, da jeg som i de yngste klasser vil have 8 halve rugbrødsmadder – og gud forbyde at der var to ens! Hendes overbærenhed og støtten da jeg i mine unge dage gik alternativt klædt og hvilket ikke ligefrem er en billig stil. Hvordan jeg har krævet sved på panden, når jeg har ringet i 3.-4. klasse fra min murstens mobil og sagt jeg var taget med den forkert bus og ikke vidste hvor jeg var – men der var en mark med nogle heste foran mig (jeg er opvokset i byen), til hvordan hun har trøstet mig når hele verden brød sammen, og ingen udsigt til nogle sinde at skulle blive forbedret. Sådan en rigtig mor, en rigtig superprinsesse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sneak Peek: Too Faced Love Flush