Spa dag for neglene med Depend O2 Nail Care

Hvorfor jeg IKKE stemte på Maria Nila Luminous Colour Masque til DBA 2016

Maria Nila Luminous Color Masque

Selvom afstemningen til Danish Beauty Award Goodieboxprisen først slutter om et par dage, vil jeg gerne løfte sløret for, hvilket produkt fra Goodieboxen jeg var meget skeptisk overfor i. Som du så nok kan se, var det Maria Nila Luminous Colour Masque.

Ikke noget negativt om Maria Nila overhovedet, fordi stort set alle hårplejemærker har en serie til farvet hår. Sagen er bare, at det tyske forbrugerråd Stiftung Warentest, for nogle år siden lavede en større test, der viste at shampoo til farvet hår ikke virker, og i værste fald kan erstatte noget af den pleje håret ville have fået fra andre shampoos, men det kan der læses mere om på siden. Jeg kan desværre ikke se nogle nye og forbedrede ingredienser i Maria Nila Luminous Colour Masque, som ikke er anderledes end nogle af ingredienserne i  de andre 16 shampoos der var i undersøgelsen, som måske betød at nyere forskning skulle have forbedret dette .

Derfor havde jeg meget svært ved at stemme på en hårkur til farvet hår, ligegyldigt hvad mærke det var. Hvis et produkt får en Danish Beauty Award pris, gør helt sikkert en del for salget, og når produktet ikke virker efter hensigten?

Så igen får jeg sagt, at det ikke kan betale sig at bruge sine hårdt tjente penge på shampoos til farvet hår, og de i stedet skal bruges bedre på andre lækre ting. For eksempel på kokosolie, som er et vidurenmiddel.

2 kommentarer

 • Hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste der er skeptisk overfor dette produkt! Den dufter godt, ja, men det er det. Den har i hvert fald ikke gjort noget godt for mit hår. 🙂

  signeanett.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heller ikke amazed efter brug af denne.

  Jeg elsker ellers inpakningen og duften 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Spa dag for neglene med Depend O2 Nail Care