Stor iHerb haul - marts 2016

Lækker spa behandling til hænderne med Depend O2 Hand spa

Depend O2 Hand spa

Du behøver ikke gå ned til din kosmetolog eller neglebar for at gøre hænderne forårsklare, fordi det er virkelig nemt at få den store spa behandling derhjemmemed med effektive produkter med Depend O2 Hand Spa, der blev lancerede i september måned, sammen med deres Depend O2 lakker og andre lækre neglepleje produkter, og produkter til specifikke problemer.

Lige nu er der 25 % på Depends produkter, hvis du køber mere end to i Matas (indtil d. 26. marts), og jeg har lige købt nye af deres 3-trins hand spa, efter at være løbet tør – da de bliver ofte brugt til ‘pigeaftener’. Det er ikke nødvendigt at bruge alle produkterne i 3-trins programmet, men jeg vil anbefale at prøve det mini sæt man kan købe med alle tre produkter, og prøve hvad der passer bedst til dig! Mere om det senere.

Dér hvor jeg synes problemet er med Depend O2 hånd- og neglepleje er, at der ikke står på produkterne hvordan de skal bruges! KÆMPE MINUS! Det står kun på æsken der følger med, men hvor hurtigt er de ikke pakket ud, og emballage smidt væk? Derfor har jeg i lang tid haft det skrevet ned på computeren, hvor jeg så har hevet den frem hver gang, jeg har skulle nogle nogle af deres produkter, for at være sikker på det blev brugt rigtigt. Derfor kommer der her en beskrive af de tre produkter og hvordan man bruger dem, hvis du har siddet samme sted som jeg. 🙂

Hand Spa Trin 1 – Hand Peeling
En mineralbaseret peeling, der rengør og fjerner døde hudceller på en effektiv og skånsom måde. Virker blødgørende og fugtgivende. Indeholder solsikkeolie, sheasmør, aloe vera, fjeldkvan og vitamin E.

Anvendelse: Fugt hænderne med vand og fordel håndpeelingen på hænderne. Vent i ca. 5 minutter. Masser efterfølgende hele hånden ind i peelingen for at opnå skrubbeeffekt. Afslut med at skylle hænderne under varmt vand

Hand Spa Trin 2 – Moisturizing Gel:
En kølende og dybdevirkede gel, der tilføjer huden fugt i dybden. Virker beroligende og øger hudens elasticitet og styrker barriereegenskaberne. Indeholder aloe vera og fjeldkvan.

Anvendelse: Efter rengøringen med håndpeelingen påfører du Moisturizing Gel. Masser gelen ind, til den er helt absorberet af huden.

Hand Spa Trin 3 – Silk Lotion:
En blødgørende og fugtgivende lotion, der afslutter 3-trins-spabehandling. Beskytter og beroligere huden. Giver en silkeblød følgelse og et vidunderligt skær. Indeholder solsikkeolie, fjeldkvan, aloe vera, kakaosmør, sheasmør og vitamin E.

Anvendelse: Denne luksuriøse spabehandling afslutter du ved at påføre Silk Lotion. Trænger hurtigt ind i huden og efterlader dine hænder silkebløde. – med andre ord, det er en alm. hånd- og neglebåndscreme.

Hvor kan produkterne købes?
Produkterne kan købes hver for sig i stor størrelse (75 ml) til 79,95 kr stykket, eller købes samlet i Depend Hand Spa 3-Step Treatment Kit til 99,95 kr (3 x 20 ml) i Matas og Magasin.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Stor iHerb haul - marts 2016