Lækker spa behandling til hænderne med Depend O2 Hand spa

Goodiebox marts ’16 – Goodieboxprisen DBA

Goodiebox marts 2016 goodiebox prisen

Denne box er special edition box, da Goodiebox skal uddele Goodieboxprisen til Danish Beauty Award 2016 i næste måned, og som Goodiebox modtager er det os der bestemmer, hvem der skal have prisen! Dette gøres ved at prøve, dufte og se på de forskellige produkter i denne måneds box derefter vurdere dem inde på Goodiebox.dk – husk, at du får 10 points for hvert bedømte produkt, der kan veksles til en gratis Goodiebox for300 points. Jeg var ret spændt, da jeg så at boxen havde ændret form igen, tilbage til den gamle æske – og hvor er den fin med trykt glitter op ad siderne! Boxens indhold, er heller ikke til at rynke på næsen af! 6 full size produkter, så vi virkelig kan komme til at teste og bedømme, og de er heller ikke ligefrem til den billige ende!

goodiebox marts 2016 indhold

Er der andre, end mig der er der er imponeret? Indholdet i denne måneds box var:

Uf, jeg synes det er nogle spændende produkter, som konkurrerer om Goodiebox prisen, selvom jeg altid har svært ved at se hvordan sådanne produkter kan konkurrere med hinanden – det er jo vidt forskellige produktkategorier! Jeg har for eksempel langt flere og andre forventninger til en hårmaske eller micellar water, end jeg har til en brow gel. Eller måske er det bare mig?

Jeg har allerede været godt i gang med at prøve, men vil helst ikke sige for meget om hvad jeg synes lige nu, da jeg ikke vil påvirke for manges mening om produkterne (nu produkterne kan få en Danish Beauty Award pris, som kan have stor betydning for deres videre salg og omdømme), men indrømmet, specielt ét af produkterne er jeg ret skeptisk overfor, inden jeg overhovedet har prøvet det. Mine forventninger til produktet er allerede ikke opfyldt, pga. undersøger af den type produkt siger det ikke virker optimalt i forhold til andet.

Hvad synes I, og har I nogle favoritter?

Er du bliver interesseret i Goodibox? Du har mulighed for at modtage  Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links

1 kommentar

  • Stine

    Virkelig god pointe at det kan være svært at vælge en vinder, når produkterne er i vidt forskellige kategorier. Det er næsten som at sammenligne en slags kød med en slags grøntsag. Det samme kan jeg se gør sig gældende i blogger kategorien, hvor produkterne er offentliggjort på DBA’s website nu.Jeg håber du senere skriver om det produkt, du allerede nu er skeptisk overfor. Jeg har også et i tankerne 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Lækker spa behandling til hænderne med Depend O2 Hand spa