Noget Helt Særligt - En Skønhed Fra Olivia Burton

Goodiebox Februar ’16 – 4 Years Celebration

goodiebox-februar-2016_zpsweximhfpHip hip hurra! Goodiebox har nu eksisteret i 4 år, og har udgivet deres boks nummer 47 (hvorfor ikke 48? – Fordi de engang lagde to bokse sammen). Jeg er helt vild med boxens look, og indholdet er heller ikke slemt, kan jeg allerede afsløre 😉

goodiebox-februar-2016-indhold_zpsbng5zkyu

Indholdet i denne måneds Goodiebox:

Unani Dermo Defense Face Mist
En lækker facemist, som kan bruges som en del af ens daglige hudplejeprogram, eller som en en opfrisker i løbet af dagen – og den kan gøre underværker for huden, hvis du sidder meget bag ved en computerskærm – den skal med i praktik! Nu kender jeg ikke spansk overhovedet, men synes Unani virker specielt, for jeg tænker japansk, og gerne udtales imens man skære grimasser og laver knæk med nakken. Men jeg er allerede fan af denne mist!

Beautyblender The Original Beautyblender og Solid Blendercleanser
Svampen som blev endnu mere hypet, da videoere begyndte at florere med hvordan den blev brugt til at blende contour. En efterhånden gammel darling, og ikke så sent som i sidste uge, overvejede jeg, om jeg skulle prøve igen. Så det er glædeligt at den er med. Jeg er meget spændt på Solid Blendercleanser, da jeg hører, at fast håndsæbe er lige så effektivt – og hvad jeg renser mine svampe med nu, så nu har jeg et sammenligensgrundlag, da jeg ikke kunne finde på at betale prisen for sæben, bare for at stille min nysgerrighed.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream 
Jeg ved ikke hvad jeg skal synes, sådan et produkt kan være såååå lækkert om sommeren, men min begejstring kan svært måles nu. Den har en SPF 15 UVB + UVA, og det er lækkert hele året rundt, men den meget lette konsistens og meget meget lidt dæknevne (kan næsten ikke se en forskel på min test-hånd, selvom jeg har lagt af to omgange), hører sig mere sommeren til.  Men huden ser mere jævn ud, og føles blød, men kan ikke se ideen med den udover en lækker ikke-fedtet måde af få solfaktor på i ansigtet.

Balance Me Restore And Replenish Cream Cleanser 
En makeupfjerner. Jeg har ikke så meget at sige, da jeg ikke tror jeg åbner den, jeg har ekstremt meget makeupfjerner på forhånd, og det er som om det heller ikke bliver brugt, efter jeg fandt en helt fantastisk doven og billig løsning for makeupfjerner. Men balance Me er et lækkert mærke, andre produkter jeg har prøvet derfra, har jeg været glade for.

Eylure Naturals no. 031
Guuuud hvor er de smukke! og hold fast jeg skal have dem på, på torsdag (min fødselsdag, hvis det skulle være gået dit hoved forbi). Jeg kan allerede mærke hvordan de kan blive mine nye favorit hverdags vipper. <3 Taaaak Goodiebox.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
Der var engang en dansk beautybox der hed MyBeautyBox, da jeg var ret træt af den, afmeldte jeg mig, og måneden efter havde den en magisk full-size cream, og jeg var dødelig misundelig, og det var denne.. Det her er godt nok i små prøve størrelser, og har haft dem før, og hvad sker der med dem? De ligger og samler støv, mildes talt. Har så sent som i sidste måned smidt nogle prøver af samme slags ud, og selvom jeg så gerne vil prøve, så hader jeg de her små papir-pose-prøver-møg. Ærlig talt, jeg er ikke typen der får dem brugt, og vil overraske mig meget, hvis jeg fik prøvet denne.

Er du bliver interesseret i Goodibox? Du har mulighed for at modtage  Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links

3 kommentarer

 • Jeg modtager selv Goodiebox og det er verdens bedste koncept. Man får SÅ meget for pengene! Iøvrigt er det flotte billeder du har taget dig der!
  Jeg har faktisk selv skrevet om mine favoritprodukter fra månedens boks 🙂

  signeanett.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg kan ellers godt lide din blog generelt, og måske er denne her del skrevet med et humorisitisk glimt i øjet, men det virker smagløst og uvidende om andre kulturer: “men synes Unani virker specielt, for jeg tænker japansk, og gerne udtales imens man skære grimasser og laver knæk med nakken.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Kan jeg godt se kan misforstås. 🙂 Men nej, jeg har kæmpe passion for japan og japansk kultur. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Noget Helt Særligt - En Skønhed Fra Olivia Burton