Nyt på salgssiden

DVD Organisering Der Er Billig Og Ikke Fylder

{ indlægget indeholder reklamelinks }

dsc_0002_zpsndaejwg5

Hvis du stadig har en masse DVDer, har du sikkert oplevet de samme pladsproblemer som jeg.  Jeg har længe ledt efter en tilfredsstillende løsning, når jeg samtidig gerne vil beholde coverbillederne, da de giver mig et bedre overblik.

Jeg har lang tid ledt efter sleves i sådan lidt hårdere plastik som dem her, men de her var de billigest jeg fandt på internettet (der sendte til DK), så jeg jeg synes hurtigt prisen blev lidt pebret, hvis jeg også skulle regne told oveni. En dag stødte jeg så tilfældig på nogle cellofanposer, med plads til coverbillederne, og så til bare 28,38 for 100 stk på eBay. Dem måtte jeg bare prøve, da de til prisen var lidt af et fund. Selvfølgelig slet ikke lige så god kvalitet – kan slet ikke sammenlignes, men de opfyldte mit formål var at spare plads og samtidig beholde coverbillederne, og de fungere faktisk overraskende okay, når de bare står herhjemme. Skal de med over til en veninde, smider jeg dvden i et CD-cover, der er lidt mere holdbar til en tur i tasken.

Som du ser, har jeg sparet MASSER af plads. Omkring 11-12 DVDer fylder det samme som én DVD nu Jeg mangler bare lige nu en kasse de kan stå i, så de er nemme at bladre i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nyt på salgssiden