DVD Organisering Der Er Billig Og Ikke Fylder

Alle De Bedste Valentines Tilbud

valentin-tilbud-2016_zpsdqiqdariKnap er udsalget over, før der er en ny undskyldning for at shoppe – valentine! Man kan elske eller hade den dag (jeg haaader den dag**). Jeg trænger til at shoppe tøj og beauty, så jeg klager ikke over en undskyldning for at bruge (og spare) penge. Her er nogle af mine favoritsider der har valentines tilbud.

Yves Rocher Det første produkt der lægges i indkøbskurven er gratis! – Gælder mellem d. 10/2-15/2

Lookfantastisk Har en skøn Valentins side med tilbud til både ham og hende.

Beautybay 10 % på deres Valentins shop

Cocopanda op til 80 % rabat

Asos Mange fine og anderledes valentine ting + 10 % på hele siden med koden 10YES

FalseEyelashes – Spar 20 % hvis du handler for mere end £12.00 med koden LOVE (her jeg køber min DUO-lim og de fleste falske vipper)

** Min føromtalte fødselsdag er denne måned, og da jeg var barn og holdte børnefødselsdag, var gaverne altid leftovers fra butikkernes valentine salg, så alt var med hjerter og lyserødt. De fleste pigers drøm, men til sidst blev det  for meget, så det ofte vender sig i min mave når jeg ser noget med hjerter på. Jeg stoppede også med at holde børnefødselsdag af samme grund 😉

1 kommentar

  • Det er skønt med en masse tilbud! Men når det ene udsalg stopper, så starter der et nyt – det er jo det rene paradis! Med mindre man ikke har flere penge på kontoen (-;

    kamillabrun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

DVD Organisering Der Er Billig Og Ikke Fylder