At Vaske Pensler Bliver Aldrig Det Samme Igen! Mine Yndlings eBay Køb #3

Zap urenhederne væk med Tanda Zap og Clear+

tanda-zap-og-clear_zpsmyw4nshv

*Sponsoreret indlæg – produkt modtaget som gave*

Ingen hemmelighed, at jeg lige har været igennem det hårdeste semester fysisk og psykisk, og det har i den grad sat præg på min hud, som var plaget af stress hormoner. Da jeg blev spurgt, om jeg ville prøve dette nye home beauty device på det danske marked, tænkte jeg det var spændende og aktuelt (for mig).

Tanda fungere på den måde, at den indeholder LED teknologi, der udsender et blåt lys og varme, der er bakteriedræbende, sammen med den milde varme og blide viberation fremmer blodcirkulationen og helingsprocessen af huden.

Den findes i to udgaver:

Tanda Zap – Til spot treatment. Anvendes to – tre gange af 2 minutter om dagen. Bruger batterier.
Tanda Clear+ – Til behandling af større områder, både ansigt, decollete og ryg. Anvendes to gange af 3 minutter om dagen. Bruger oplader.

Hvad kan du forvente?
første 24-28 timer: Den milde varme, der føles under behandlingen, oplever de fleste som beroligende. Mange bruger opnår en reduktion af urenhedernes størrelse og rødme.

Efter 1 uge: De fleste brugere vil se en reduktion af urenhederne. Flertallet opnår også en reduktion af rødme og fedtstof, som hudens generelle velbefindende genfindes. Ved regelmæssig brug (af Clear+) reduceres mængden af bakterier, så fremtidige udbrud undgås.

tanda-zap_zpsey6wfnum

Min oplevelse
Jeg har testet den over lidt længere tid, også med pause imellem. Først var det Tanda Zap, hvor jeg ikke rigtigt synes der var effekt. Med det lille behandlings hoved, kunne en behandling hurtigt tage 10 minutter, for at få ‘zappet’ alle urenheder, hvilket tog lang tid, og synes ikke jeg opnåede en tilfredsstillende effekt. Så fik jeg lov til at prøve Tanda Clear+, til større behandlingsflader, og jeg prøvede igen. I denne periode, valgte jeg at stoppe med alt andet ansigtspleje udover makeupfjerner og helt almindelig ansigtscreme. De urenheder der kunne blive ret stygge (og blev på min anden kind, jeg ikke testede), gik hurtigt i sig selv igen! Billedet er taget før behandling og 4 dage efter (2 behandlinger om dagen), man kan allerede se en forbedring af huden, og den blev bedre, så efter en uges tid, var mine urenheder og det meste rødme væk – jeg døjer med meget rødme omkring næsen, hvilket tydeligt kan ses på billederne.

DOG har jeg oplevet, at pusler (de urenheder med hvid/gullig ad i), har jeg oplevede voksede, hvilket egentligt også giver mening, rent teoretisk, ved stimuleringen af huden. Altså forstået på den måde, at det var som om det speedede op med processen, så det ikke er pga. lyset, men pga. stimulationen af huden – den ville være kommet alligevel.

tanda-zap-clear-anmeldelse-test-anbefaling_zpsrncu01ez

Konklusion
Jeg synes ikke den udfører store mirakler, da det alligevel er noget tid man skal bruge og man kan regne med at der går dage, før man ser resultater. Men jeg synes nu, at Tanda Zap er genial. Hvis man engang imellem døjer med en bums, der bare skal væk, da den ikke udtørre huden, danner sår (hvis alternativet var man prikkede den), og så faktisk er en ganske okay pris at betale. Tanda Clear+ til større områder, synes jeg er meget en individuel sag om den passer til én. Hovedet på Tanda Clear+, dækkede halvdelen af min kind, så alt efter hvor man er plaget i ansigtet, kan man selv regne ud, hvor lang tid ens behandling tager, og om man synes det er dét værd, i forhold til prisen. Jeg syns at prisen på Clear+ kan virke ret ‘skræmmende‘, når man ikke har prøvet produktet før. – Jeg er nemlig selv den type der har svært ved at få den købt selv, hvis jeg ikke er 100 % sikker på effekten (Jeg ønsker mig for eksempel på 3. år en IPL til hjemmebrug).

Hvor kan den købes?
Den er heldigvis nem at få fat i, da den nu kan købes i Magasin og Matas landet over. Tanda Zap koster 399 kr og Tanda Clear+ koster 1499 kr

2 kommentarer

 • Pernille

  Ikke alene var det dog en virkelig uhøflig kommentar, den er også helt malplaceret o_O jeg har læst din blog i ny og næ Malene og jeg har mange gange misundet din naturlige skønhed, forstår ikke hvordan man kan mene andet end at du er en utrolig smuk pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er ikke noget der genere mig, det er bare en troll – det er samme IP adresse, begge “to” og den ene emailadresse er en registreret spam adresse. 😛
   Der findes da mange der er meget kønnere end mig, sagtens, men ligeledes tror jeg aldrig man kan finde den kønneste –> Nej, hvor er jeg nederen sociolog nu.
   Men tak for komplimenten, den varmer. (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

At Vaske Pensler Bliver Aldrig Det Samme Igen! Mine Yndlings eBay Køb #3