Anbefaling Til Tør Og Skællende Hud - Locobase

Goodiebox januar ’16

goodiebox-janaur-16_zpspnmnfmyw
En iskold morgen, med masser af sne, og jeg har travlt i dag. Jeg skal vise min lejlighed frem, for en nabo der ikke kunne, til nogle nye lejere, men har også 10 andre ting der skulle ordnes. Så mens jeg var på vej ud sneen i klipklapper med nattøj, morgenhår og stor vasketøjskurv, fik jeg sparket til min Goodiebox pakke, som i sin hvide plastpose, var godt gemt i sneen (Tak – DAO?!). Men hold da fast, kunne godt være klokken var omkring 5.30, men Goodiebox morgener, er bare de bedste morgener.

Så i mens jeg nyder min morgenmad og lækre grønne te fra Harney & Sons, kan jeg passende skrive dette indlæg. 

goodiebox-janaur-2016-indhold-i-tidligere-boxe_zpsynb2yamw
Indholdet i denne måneds Goodiebox:

Sanex AtopiCare Håndcreme – 32,95 kr i Matas og større supermarkeder
En let håndcreme, der skulle være udviklet i samarbejde med hudlæger. Synes ikke den dufter af noget særligt, mild, lidt gammel kone-duft. Trænger meget hurtigt ind i huden, hvilket er en fordel for mig. Da jeg tit udskyder at påfører håndcreme, da jeg næsten altid er i gang med at lave noget, hvor jeg ikke skal have fedtede hænder – fx. rengøring, eller arbejde på computer.

Emite Makeup Tan Booster Bronzer – 26.00€ i to forskellige nuancer her.
Et skandinavisk mærke, skal ikke kunne sige om det er norsk eller svensk, da jeg ikke kan se forskel i skriftsproget. Embllagen er meget plastik (surprice – det er det den er lavet af?!), men på den der billige måde. Tilgengæld er den næsten helt duftfri, og den har en god mat pigment, som føles helt cremet.

Carmex Lip Balm – 29,95 kr i større supermarkeder
En genganger. Jeg har et had/elsk forhold til Carmex, da jeg godt kan lide produktet i krukken, men krukken er et helvede! Den er so lille, at jeg ikke kan stikke en finger ned i den, uden at få lip balm under neglene, og det er bare for ulækkert, hvilket jeg også synes krukkeprodukter i sig selv er.

Omoi! Anti Ageing Eye Oil – 280 kr for 10 ml her.
Dansk mærke. Dufter af lavendel og citrus. Jeg er ikke fan af de mange essentielle olier og problematiske parfumestoffer der er i. Specielt ikke rundt om øjnene. INCI’en kunne godt se bedre ud, og synes der er flere af stofferne der er fuldstændig unødvendige. Fx. parfumestofferne, da de essentielle olier dufter meget i sig selv. Ikke et produkt jeg ville give 280 kr for.

Isangs Antioxidant Ansigtsolie Ylang Ylang- 105 kr for 50 ml her.
Endnu et dansk mærke med håndlavede produkter, der både er økologiske og fairtrade. og jeg er virkelig virkelig pjattet med emballagen! Den har også et højt indhold af essentielle olier, hvor specielt Ylang Ylang og rosmerin kan duftes tydeligt. Jeg bruger selv rosmerin oil til hjemmelavede hårolier, fordi den er god mod tør hovedbund og flere oplever at deres hår vokser hurtigere. Men Ylang Ylang, har jeg det svært med, altså, den er fantastisk til fedtet hud, men husker bare tydligt duften fra min kosmetiker tid, hvor de var i nogle produkter jeg ikke kunne fordrage duften af. Men wauw, jeg gad godt prøve andre produkter fra Isangs!

Loqi Tote Bag – koster 9.90€ her.
Et af ekstra produkterne i boxen. Jeg er faktisk glad, for jeg synes de her shoppingnet er geniale, og bare i går hvor jeg stod og tænkte over fremtidige indlæg, var et indlæg, der indeholde shopping net. Jeg synes de er er vild flotte med fede designs, måske ikke lige den modtagne, men dem Loqi har i deres shop – jeg kunne godt finde på et købe et par stykker. Har du en kunstner i maven, har du også mulighed for selv at blive en Loqi artist. Det er ikke et beautyprodukt, men den er praktisk, godt for miljøet, og kan spare én mange mange penge – som i stedet kan bruges på alt muligt beauty!

Nu3 Økologisk Superfood trio Bar – koster 15 kr og kan købes her.
Heller ikke ligefrem beauty, men perfekt til netop i dag, hvor jeg er super travl, så kan ikke klage. Jeg har endda sat en dåse tun centralt på mit køkkenbord, der skal minde mig om, at jeg skal huske at spise i dag, så en lille mellemmåltid til tasken, klager jeg ikke over. Det eneste der kunne ærge mig, er hvis den kun kan købes online – i tilfælde af at den smager godt 😉

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links*

7 kommentarer

 • Det var ellers nogle fine sager, der var med denne gang 🙂 Får helt lyst til selv at bestille Goodiebox!

  Håndcremen synes jeg faktisk er overraskende god. Faktisk hele den serie, Atopicare fra Sanex, er jeg jeg vild med. Den er super god til tør hud her i vinteren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg er også imponeret over hvor hurtigt den trænger ind. 😮 Det er virkelig lækkert, så det ikke kun er inden sengetid, jeg får mig smurt ind – har behov for det ofte, da mine hænder bliver mere tørre af kontakt med vand, så tror faktisk, at denne her kan blive fast inventar ved siden af vasken, trods mormor duft 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at få min første GB hjem :59: :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monti

  Et tip til læbepomade i krukker: Vend fingeren så det er ydersiden af neglen, der kommer i kontakt med produktet. På den måde får du hverken fedtede fingre eller læbepomade under neglene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det var et godt tip. 🙂 Min hænder skal dog være helt nyvaskede, før jeg bruger dem. Men ellers må jeg bruge mine spartler, men så kan det ikke blive på farten :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Anbefaling Til Tør Og Skællende Hud - Locobase