1. December

Real Techniques Deep Cleansing Gel Anmeldelse

udklip

Det er meget individuelt hvad man godt kan lide at vaske sine børster i, jeg har hørt tippet om halv baby shampoo og halv olie, som jeg også bare måtte prøve…. NEVER AGAIN! Jeg har også brugt brush shampoo fra e.l.f, og den var bare…. Jah, den rensede da penslerne, jeg brugte den op, men har ikke behov for at prøve igen. Og sådan har det været i mange år efterhånden. Har i lang tid blandt andet brugt baby shampoo, fx. denne her, som har fungeret ganske okay.

Men når jeg så at cleansing gel fra RT var kommet på iHerb (min RT pusher!), skyndte jeg mig, at bestille sammen med nogle andre ting, du kan se i den første haul fra november. Nu har jeg brugt den sidste måneds tid, og har gjort mig et par tanker om den.

Først og fremmest, det er ikke sådan en wauw-følelse jeg får, men jeg tror også det er svært at opleve ved penselrens, uden at jeg går på kompromis med INCI’en. Det er stadig røv kedeligt arbejde at vaske pensler, men havde heller ikke forventet et mirakelprodukt der gjorde arbejdet for mig. 😉 Dét, jeg synes, der er interessant ved denne, er, at det er en gel. Det kan man enten elske eller hade. Jeg har både brugt den i ren form og fortyndet i noget vand, og begge dele fungere okay, og begge dele skummer fint. Hvis du bare bruger gelen i ren form, synes jeg den fungere bedst sammen med for eksempel et brushegg fra eBay, da jeg synes det så bliver lettere at arbejde gelen ind. Er det flydende foundation og andre mere tykke cremede produkter der er brugt, fortrækker jeg at påføre lidt penselrens direkte på børsten, inden jeg gør den våd, ligesom når jeg skal have den lækre kokosolie hårkur ud af håret igen – samme princip! Jeg synes den fungere fint, den dufter rigtig godt, indeholder ikke alkohol eller phthalater. Samtidig er den forholdsvis nem at arbejde med.

Jeg ville nok aldrig betale den europæriske pris for den (fra ca. 90 kr og op!), men prisen på iHerb, kan jeg godt arbejde med. på iHerb er prisen omkring 63 kr for 150 ml, hvilket jeg synes er fair og en pris jeg godt kan finde på at betale – men skipper jeg helt babyshampooen? Det ved jeg ikke, jeg er vel en lidt skrabet diva på SU, og penselrens er ikke det mest sexede i verden at købe, men jeg vil ikke udelukke, at når iHerb har 20 % på alt deres RT, at den så ryger med i kurven når jeg står til at mangle. Du kan finde Real Techniques Deep Cleansing Gel på iHerb her.

4 kommentarer

 • Stine

  Ja tænk jeg synes også det er mega kedeligt at vaske pensler, men så rart når det er gjort (Y). Jeg er dog en babyshampoo girl – babyshampoo på tilbud girl 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Baby shampoo fungere også udemærket. 😀 I mit hoved tror jeg ikke der er den store forskel på babyshampoo eller pensel shampoo, men det andet virker bare så meget mere makeup geek! :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh, der er ikke noget værre end at rense pensler og børster! Aldrig i mit liv har jeg oplevet så kedelig en pligt 🙁

  Men en lækker sæbe er jo altid god at ha’! Jeg havde faktisk slet ikke hørt om denne her, så måske er den værd at prøve for mig!
  Lige PT. bruger jeg en bloksæbe fra Neutral – squeeky clean og så simpelt, som det overhovedet kan blive.

  KatFactor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg bruger faktisk bloksæbe til mine makeup svampe. 😛 Ikke lige tænkt over at det også kunne bruges til pensler.

   Men bare vent – jeg venter på noget nyt ‘legetøj’ til når der skal vaskes pensler, måske bliver lidt mindre kedeligt – eller bare ti gange hurtigere, håber jeg. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

1. December