eBay Fund #75 Ren Afslapning

1. December

yves-rocher-julekalender-2015_zps6zp55eylGlædelig 1. december! I dag bruger jeg på at skrive diskussion til mit projekt, og forberede mig mentalt på min skriftlige ugeeksamen i morgen, som jeg skal skrive sideløbende resten af min projektperiode. Håber ikke den er så slem, da det er i HRM, som er den emnespecialisering, der afgjorte min valg af kandidat. 😮 – Har jeg i øvrigt fortalt, at jeg skal i HR praktik ved IKEA Aalborg i foråret?! Jeg glæder mig så vold sygt meget, jeg får så mange sommerfugle i maven, hver gang jeg tænker på det.

Men se liiige min Yves Rocher julekalender er kommet op, havde nogle tanker om at jeg ikke skal have min grimme plastik gran guialande op i år, en det gav pludselig lidt mening, med den fine kalender der også skulle op og hænge, og kan heller ikke undvære mine julekugler og andet pynt, som betyder såååå meget for mig. På billedet ses der et par julekugler hvor der står navne på dem der betyder mest for mig, og masser af minder – den lille røde bil er mit første rigtige klassiske julepynt for eksempel og det er så et minde om min første bil; Den Røde Baron, som var en sød lille Chevolet Matiz. Men hvorfor har jeg ikke bare et juletræ? Joo, ser du, jeg har kat, og juletræer og kat har jeg bitre erfaringer med, og videoen illustrere problemet fint. Sidst jeg havde et juletræ (*host* plastik) holdte det ikke i 12 (!!!) timer, før det var knækket.. 500 kr ud af vinduet!

i øvrigt så jeg at Yves Rocher har en julekalender på deres hjemmeside med nye tilbud hver dag. Normalt er jeg ikke fan af den slags kalendere, men eftersom de har fri fragt indtil d. 21. december, er det pludseligt som om at alt det negative jeg normalt ville sige, forsvundet som dug fra solen. 😉 Med fare for at nogle af tingene kan dukke op i julekalenderen, er der stor sandsynlighed for at jeg ligger en ordre eller to (eller mange) i løbet af december.

* Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Fund #75 Ren Afslapning