iHerb haul november 2015

Yves Rocher Limited Edition Julekalender – Spar 69 %! (+ 100 kr rabatkode!)

22163_zpspvpudcmyJEG HAR KRISE!
Yves Rocher har sat deres limited edition julekalender ned med hele 69%! Det betyder den nu kun koster 599 kr, og har en normal pris på 1949 kr… What?!
Jeg prøver lige nu at holde mig i skindet, da jeg allerede har købt den fra LookFantastic og den store fra the Body Shop (pas på, i indlægget afsløres indholdet i alle tre kalendere, der kan købes i forretningerne).

Men altså, Yves Rocher?! 21 fullsize!!?! Det er ved at være et år siden jeg sidst lagde en bestilling, for jeg har simpelthen ikke brugt sidste store bestilling op. Hvor jeg bl.a. købte julestrømper til ham og hende, og indholdet var virkelig over forventning, så har lidt de samme forventninger til denne kalender.. Åh jeg har helt ondt i maven! Kan jeg nøjes med 2 beautykalendere (+ den fra min søster, fra mine forældre/mormor, tekalender og en lækker marcipan kalender fra min veninde) – Ja, jeg er julekalender freak, det skriver jeg gerne på CV’et!

Men beauty julekalendere er bare sådan en god måde at prøve nye produkter på, og Yves Rocher har bare så lækre produkter! Hvad gør jeg?!

Der er endda en gratis So Elixir Purple parfume (værdi 359 kr) og ekstra gratis gave med hvis man køber kalenderen…. *biiiiib*

oden Happy02 får du 100 kr rabat ved køb over 399 kr – indtil d. 22. november!

7 kommentarer

 • Kan godt lide princippet. Makeup istedet for chokolade = skønhed. Derudover så har man som sagt, mulighed for at afprøve produkterne 🙂
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Vil gerne vove at påstå at jeg sker skøn ud, efter jeg har fået mit chokolade.. Så meget velbehag og glæde 😉 Men ja – masser af skønhed! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Når jeg følger linksene, så kan jeg ikke se indholdet i pakkerne. Og nogle af linksene duer ikke (lookfantastic)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det ene link skulle fører over til et body shop indlæg, hvor der står indholdet i hver pakke, og det andet kunne jeg godt se der var fejl i linket – det er rettet nu. Tusind tak for informationen. :smiley:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kan man se hvad der er i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej Malene! Nu har jeg også krise! Jeg har også bestilt en julekalender fra Look Fantastic, men det er nok også den eneste julekalender jeg får i år, fordi siden jeg flyttede hjemmefra er der ingen der har givet mig julekalender og jeg har kun købt en skrabekalender til mig selv en gang imellem. Jeg har allerede planlagt og købt alle mine julegaver så måske jeg godt kan tillade mig at købe en julekalender mere til mig selv?
  Du kan godt høre at jeg prøver at overbevise mig selv om at det er i orden ik? Ej, jeg burde bare ikke have gået ind på din blog du frister altid. Jeg elsker også dine EBay links købte 5-6 ting for et par dage siden, fordi jeg synes at du altid linker til ting jeg står og mangler (eller kommer til at mangle og så er det jo godt at købe det på forhånd 😉 )

  Tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   tak for rosen! 😀
   Men… Gør det – gør det – gør det! Jeg beklagede mig til min kæreste, der bare sagde ‘køb den!’, men var stadig meget i tvivl (okay, ikke i tvivl om jeg gerne ville have den!), da jeg kan se frem til en kat der skal til dyrlægen og under bedøvelse to gange = det bliver rocker dyrt! Så min kæreste har sagt han vil give mig den i 1. advent 😮 Så nu er jeg glad, og min kæreste er glad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

iHerb haul november 2015