eBay Fund #73 - Black

Goodiebox November ’15

goodiebox-november-2015_zpsmbl8qaptSå er Goodiebox november ankommet – og æsken har denne her spøjse farve, der virkelig frisker op i denne ellers småkedelige årstid. Det er svært at overgå sidste måneds box, som var min yndlings i de 3 år Goodiebox har eksisteret, men hvad synes I, kan denne box leve op til sidste måned?

goodiebox-november-2015-indhold_zpsxys9oxdcI boxen var der:

Lernberger & Stafsing Dryclean shampoo
En tørshampoo i taskestørrelse, Lernberger & Stafsing laver også tørshampoo til brunt og sort hår, så jeg har en fornemmelse af, at denne her gør ens hår meget hvid/grå, som nogle tørshampoos har tildens til. Den dufter lidt sprittet efter min mening, og ikke særlig godt – når jeg sammenligner med Batiste, som ellers bliver brugt her i hjemmet.
Den kan købes i Matas Stylebox fra 99 kr og Nelly fra 89 kr eller Nordicfeel fra 85 kr

Rapunzel of Sweden Super Elastik
Lidt uheldigt at den ene allerede har løse tråde indeni indpakningen! Dårligt førstehåndsindtryk – at det så er den blå, som jeg ville forframme til natelastik er så okay, men ville nok aldrig købe dem selv, hvis de døjer med denne slags produktfejl.
De kan købes på Rapunzel of Swedens hjemmeside til 19 kr – findes i flere farver.

Youth Lab CC Complete Cream SPF 30
En CC creme til normal til tør hud, som skulle farveskorigere til hudens egen hudtone. Jeg synes den blender godt ind, ikke vildt dækkende, meeeeen… Den efterlader min hud med en lidt orange glød – ikke fan!
Kan købes på Youthlabs hjemmeside for €29.00 for 50 ml

DM Skincare Oure 24 Gold Shimmer Body Sufflé
Bodylotion med guld shimmer, ser man dét. Meget fint, og dejligt med en lille prøve, men vil ALDRIG give prisen for den i fullsize, selv på tilbud. Så ofte bliver den bare ikke brugt, og med en PAO på kun 6 måneder (og eftersom de er økologiske og ‘uden parabener’), vil jeg heller ikke gemme på produktet i længere tid, så der synes jeg at allerede denne næsten fullsize prøve, er stor – til mit behov. Hvad blev der af at putte lidt løs pigment pulver i sin almindelige bodycreme? 🙂
Den kan købes billigst på Billigparfume til 209 kr på tilbud, ellers DMskincares egen hjemmeside til 399 kr for 100 ml.

Gilda Anti Ageing Serum
Et erstatningsprodukt til dem der fik en Gilda ansigtsmaske i september boxen, da produktet ikke var EU godkendt mere. Fik den sådan en maske, men ingen mail fra Goodiebox eller dette erstatningsprodukt, skal du skrive en mail til dem.
Jeg er 25 år nu, og begynder liiiige så stille at mærke min frygt for rynker vokse, så måske er denne serum perfekt, ellers står den og fylder sammen med mine 8 andre serumer.
Den kan købes på Gildas hjemmeside til 305 svenske kroner.

Tic Tac Frest mint
Jeg eeeeelsker Tic Tac, og så er embalagen vanvittig god til at opbevare hårnåle i!

Mesauda Milano Shine Flex neglelak – N50
Italiensk neglelaksmærke som før har været i Goodiebox, de plejer at være ganske ok’, men det irritere mig, at de næsten er umulige at købe – andre der ved hvor de kan købes?

Marsk Mineral Eyeshadow – Foiled Again
Hold fast hvor er den embalage bare grim, låget ser så misfarvet ud, at jeg måtte ind og google billeder af den, men det er meningen den skal se sådan ud. Men ellers en lækker mineral øjenskygge med en god pigment, ikke den mest spændende farve, men den ville sagtens kunne bruges som effekt ovenpå en anden øjenskygge. Yay!
Den kan løbes på Marsk engelske hjemmeside til £14.49

Jeg er måske lidt kritisk, men det er en god box alt i alt, selvom det er få ting jeg ville købe selv. Jeg hader når produkter ikke er til at få fat i, når emballagen er virkelig grim, eller når produkter gøre dit mindre flatterende – som orange. Det er heldigvis en smagssag (selvom jeg tror de fleste ikke vil have et orange skær), så nogle vil helt sikkert ikke dele mine kritipunkter, og det er også bare dejligt. Jeg hader negative personer (MALENE!!!). hahah 🙂

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links*

6 kommentarer

 • Sikke nogle lækre produkter! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En gang for noget tid siden fik jeg selv goodiebox men jeg synes bare ikke jeg fik virkelig meget value for money. Hvad er det en box koster nu? Jeg synes at have læst at prisen er sat op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Der står i indlægget at den koster 159 kr inkl porto i dag. 🙂 Jeg er dog meget spændt på, om prisen bliver sat op igen pga. de stigende portopriser, eller hvad der sker. Men den har steget en del. Jeg husker jeg som early bird fik den til 99 kr, da den startede, så det er selvfølgelig noget af et spring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ved godt det er svært at komme efter sidste måneds genialitet af en box, men, jeg er nu ret skuffet over denne.
  Tic-tacs og elastikket er ‘fyld-produkter’ (og ikke så gode nogle af slagsen).
  Er skuffet over tørshampooen.
  Bodylotion med guldglimmer – øhh.. nej, det er ikke aktuelt. (de går efter en meget specifik målgruppe her)
  CC-creamen.. som en med olieret hudtype kunne jeg godt tænke mig de havde sendt en ‘aktuel’ cream istedet for, når nu de har oplysningerne fra os abonnenter.
  Og så er der øjenskyggen – hvor jeg er fuldt ud enig med dig, i at indpakningen ikke er særlig attraktiv, men dog er selve produktet godt nok.
  Og så en neglelak – men har de fleste ikke 5-6 forskellige af den farve i forvejen?
  Alt i alt… så overvejer jeg lidt at stoppe abonnement og i stedet bruge pengene på forkælelse jeg ved jeg kan lide. Eller måske en opsparing hvis fornuften vinder 😉
  – Selvom jeg godt kan lide at blive overrasket, men måske det toppede med oktobers boks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ja, det er lidt en øv boks.
   CC cremen mener jeg at både er kommet til tør hud og olieret hud, synes jeg at have set et sted. Men man kan skyde en hvid pil efter de oplysninger man opgav. Jeg har flere gange haft abonoment på to bokse (den ene var gave abonnement til min søster), samme oplysninger – nogle gange var de ens, andre med vidt forskelligt indhold. Hver gang at der er evaluering af Goodiebox (spørgeskema), nævner jeg det altid. Hvis man ikke skulle skrive de oplysninger, var det fint, men nu føler man sig bare snydt.
   Mht. til neglelak, så tror jeg ikke så mange har lilla farver, medmindre de går op i lak, så synes den er fin i sådan en boks. Det var mere nude eller sådan noget jeg ville være træt af. Men ikke lige lilla – at jeg så ikke bruger lilla på neglene, er en anden sag.

   Men det gode ved GB er, at du altid kan melde dig til igen, hvis du i en periode ikke synes det er det værd. Jeg er selv sådan en pivskid, at jeg frygter at gå glip af noget. Husker jeg at jeg gjorde med MyBeautyBox.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Fund #73 - Black