Real Techniques Sculpting Set (Collector's Edition)

Dove DermaSpa – Vind produkter fra alle fire serier

dsc_0258_zpse9my1gyn*Sponsoreret indlæg – præmie sponsoreret af Dove*

KONKURRENCEN ER SLUT!

Dove, er ikke bare gode produkter til en fantastisk pris, men Dove står også for mig for en lang række værdier, som at fejre ægte kvinder og naturlig skønhed, og gør os flere gange opmærksom på de forskruede billeder vi har af os selv med smukke videoer der nok kan give de fleste af os en klump i halsen over genkendelse fra eget liv.  Bl.a. Dove Evolution, som er omkring 9 år gammel, kan jeg huske betød alverden for mig, da jeg skrev omkring skønhedsidealer i skolen… i 2007!

Dove har udviklet DermaSpa, som er fire nye produktserier til kroppen, der erstatter størstedelen af Doves bodylotions og –cremer. Deres nye emballage er smuk og enkel og det er kun krukkerne til body cremen som jeg synes godt kunne have været pænere – men det er måske også bare mig? Der serie har også fået sin egen unikke duft, som er udvuklet i samarbejde med den anerkendte duftekspert Ann Gottlieb, der blandt andet rådgiver Dior, Elizabeth Arden, Marc Jacobs og Victoria’s Secret!

Lad mig præsentere de 4 serier:

Goodness3 er en oliebaseret serie, der er speciel velegnet til at pleje tør hud. På billedet ser du Body lotion, body oil (med shimmer – som ser utroligt godt ud sammen med Summer Revived Body Lotion), body creme og Hand treatment. Den dufter godt, hvor jeg synes de mest fremtrædende noter er vanilje og musk, men indeholder også noter af kokos, citrus, ingefær, æble, fresia og mandler. Wauw! Jeg er ret begejstret for håndcremen, som har sådan en let konsistens der ikke fedter, trænger hurtigt ind og efterlader mine hænder bløde, sammen med den duft og den emballage, som ser ud til at kunne klare meget slid, er den perfekt at have med i tasken.

Prisen for Dove DermaSpa Goodness3 Body Lotion er 59,95 kr for 200 ml.
Prisen for Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil er 79,95 kr for 150 ml.
Prisen for Dove DermaSpa Goodness3 Body Creme er 69,95 kr for 300 ml.
Prisen for Dove DermaSpa Goodness3 Hand Treatment er 39,95 kr for75 ml.

Uplifted+ er til dem der ønsker er opstrammende effekt til deres hud, og forbedre hudens fasthed og elasticitet. Til forskel fra mange andre opstrammende cremer, indeholder denne bodylotion ikke alkohol, men er istedet tilføjet tørolier fra bl.a. grapefrugt og sesam, som fugter og tilføjer et plejende boost til kroppen. Jeg synes at at Upplifted+ er den serie der dufter mest neutral, den dufter af hovedsageligt af agurk (jeg er ret glad for den duft!) og liljer, men indeholder også toner af viol, sandeltræ, indonesisk patchouli og musk.

Prisen for Dove DermaSpa Uplifted + Body Lotion er 59,95 kr for 200 ml.

Youthful Vitality, er den nye anti-age serie til moden hud. Der både skal give fugt, peeling, spændstighed og elasticitet til moden og meget tør hud. Jeg kunne ikke helt definere duften i første omgang, men kunne så se at det var duften hindbær og mandarin der snød min næse. Den indeholder også toner af roser, geranium, nellike, macadamia, vanilje og sandeltræ.

Prisen for Dove DermaSpa Youthful Vitality Body Cream er 69,95 kr for 300 ml.

Summer Revived giver din hud den sommerglød du huskede fra i sommers, samtidig med at den gennemfugter huden. Den findes i to varianter; en til lys-medium hud og en til medium-mørk hud, som begge indeholder en let selvbrunende ingredienser, så du heller ikke risikerer at ende ud i et selvbruner marerdit. Jeg har været i gang med at prøve den til lys-medium hud et par gange på benene, og de ser allerede meget pænere ud, uden at det er tydeligt at jeg har faked. Det eneste minus er, at den har en misduft af selvbruner, den er heldigvis til den milde side, men kunne gerne have været det foruden.

Prisen for Dove DermaSpa Summer Revived Body Lotion (Fair eller Dark) er 59,95 kr for 200 ml.

KONKURRENCEN ER SLUT!

I samarbejde med Dove, har du mulighed for at vinde alle 8 produkter Dove DermaSpa til dig selv!
Det eneste du skal gøre er, at skrive en kommentar i dette indlæg – jeg finder vinderen d. 9. november.

Vinderen blev afsløret i dette indlæg.

75 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

Real Techniques Sculpting Set (Collector's Edition)