Mine yndlings eBay køb #1

LF Beautybox oktober 2015

lookfantastic-lf-beautybox-oktober-2015_zpsjxjwmiumImens jeg går og venter på den gude smukke LookFantatic Adent Calender 2015 ankommer med posten, kom der endnu en smuk boks fra LookFantastic. Er boksen ikke bare fin? Jeg er såååå forelsket, deres Lookfantastic fødselsdagsbox sidste måned var fin, men den her?! *savle* Jeg håber de i fremover forsætter med at lave sådan en fin emballage, som ser super skønt ud og lige til at gemme (minder mig om I skal se hvad jeg ellers bruger de tomme LF Beautybox til).

Jeg er også imponeret over indholdet, som er virkelig virkelig VIRKELIG lækker.

lookfantastic-oktober-2015-indhold_zpsouslg5jjLF Beautybox oktober 2015 indeholder:

Nuxe Rêve De Miel Hand and Nail Creme (15 ml) – koster £11.00 for 75 ml eller £16.50 for 2×75 ml.
En af Nuxe bestseller, og ikke uden grund. Den dufter også virkelig lækker og eksklusivt af blomster og med den lækre silkeblød konsistens, giver denne nærende hånd og neglecreme pleje til tørre og ru hænder uden at fedte, samtidig med at den beskytter mod aldring.

Monu Firming Moisturiser (25 ml) – koster £22.50 for 50 ml.
Den ene af to ansigtscremer i denne boks. Jeg er ikke særlig stor fan af duften, der dufter lidt intens efter min smag (bryder mig ikke om for meget duft i produkter der skal i ansigtet). men den fede og samtidig lette konsistens jeg er vild med. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet og blød.

Look Good Feel Better Eye Shadow Brushse flere Look Good Feel Better pensler.
Velgørenhed på pensel. Denne meget tætte og bløde øjenskygge pensel støtter LGFB projekter. Lood Feel Better’ er den eneste globale kræft velgørenhed støtte kvinder med de synlige bivirkninger af kræftbehandling. 12 % af prisen for salget af børsterne vil blive doneret til LGFB

Elemis Hydra-Balance Day Cream (20 ml) – koster £42.00 for 50 ml.
En creme der er speciel velegnet til normalt/kombineret hud med mjødurt der skal regulere hudens olieproduktion og hyaluronsyre der beskytter for fugttag i huden – ret lækkert til denne tid. Den indeholder en masse essentielle olier, hvilket er en smagssag om man er til det. Den dufter også ret meget, men ikke lige så meget som den anden mere prisbillige ansigtscreme fra Monu.

Percy & Reed Smooth Sealed And Sensational Volumising No Oil Oil (30 ml) – koster £14.00 for 60 ml.
En alsidig hårolie uden olie til fint hår, der både plejer, fugter, indeholder heat protection, og giver håret volume. Mit får føles som silke efter påførelsen, og det eneste negative jeg kan sige er, jeg ikke er så vild med duften, jeg ikke rigtigt kan definere.

Balance Me Radiance Face Mask (30 ml)  – koster £18.00 for 75 ml.
Sjovt, produkter står ikke i den indlagte seddel med oversigt over produkterne. Dette er en en klassisk peeling med ‘korn’, bestående af malet valdnød skaller og består af 98 % ‘naturlige’ ingredienser. Jeg er ikke imponeret over ‘naturlige’ produkter, og heller ikke den her, som er noget hårdere ved huden end næste produkt.

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (30 ml) -koster £34.00 for 200 ml.
En effektiv og mild peeling med AHA og BHA syre. Jeg synes den virker lidt svær at forstå hvordan man anvender, da der ikke står hvor lang tid den skal bruges på huden. Men da jeg peelede i går med Philosophy Microdelivery Peel Kit (anmeldelse kommer snarest), skal bliver det nok først næste søndag jeg prøver Murad – men jeg glæææææder mig.

Kunne du tænke dig en månedlig boks fra LookFantastic Beautybox?
Boksen koster fra £15.00/md, men du kan få den helt ned til £11.25/md ved et års abonoment. Læs mere og bestil din egen boks her,

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

 • Carina C

  Jeg syntes ikke de 2 cremer er egnet til sart “vinterhud” pga. deres store indhold af parfumede olier, så jeg er lidt skuffet. Der er rigtig mange kemikalier i, og jeg leder stadig efter hudplejen i silikonen…. ☺ Jeg er meget enig med dig i din bedømmelse af resten produkterne i boksen.
  Man skal også være opmærksom på, at LookFantasic ikke betaler told og postgebyr hvis pakken bliver taget til side i tolden,( – endvidere skal man betale yderligere 40 kr. i fragt, hvis man ikke køber for ca.450 kr..) Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Essentielle olier og parfume er heldigvis en smagssag, men jeg er sådan en der ikke får dem brugt – jeg bryder mig ikke om for duftene ting i ansigtet – hele året rundt, selvom jeg til tider bruger essentielle olier selv til bl.a. hudpleje (fx. massage) og hårpleje, MEN der er det jo netop én selv der, der kan bestemme styrken.
   Men hvad er det for nogle kemikalier du vil undgå?
   Men er Lookfantastic sender da fra England, så der bør ikke komme told på. 🙂 Jeg har 12 måneders abonnement, så der betales der ikke for fragt, samtidig med jeg stadig betaler hver måned, så det har været meget nemt at slippe udenom den trælse fragt (hvorfor – hvorfor begynder alle fri fragt sider næsten at kræve fragt nu?!).

   Og mange mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine yndlings eBay køb #1