eBay fund #71

Goodiebox by Magasin Oktober ’15

goodiebox-oktober-2015_zps4pe4avqrI dag er Oktober måneds Goodiebox kommet! Den er lavet i samarbejde med Magasin, og jeg tror det her er en af de bedste box jeg har modtaget i Goodiebox 3 år lange liv! Det er virkelig virkelig guf!
goodiebox-oktober-2015-indhold_zpsouxggu8zI oktobers Goodiebox (by Magasin) var der:

Real Techniques Expert Face Brush – kan købes for 79 kr (tilbud) på Cocopanda og ca 59 kr på mit elskede iHerb. Hvad sker der for at min yndlings makeuppensel mærke havner i the Goodiebox? Tror endda ikke jeg har den børste, men har ikke lige været inde og tjekke endnu. Jeg er begejstret!

The Body Shop Intensely Revitalising Facial Oil (7 ml) – 30 ml koster 325 kr og kan købes i The Body Shop.En olie fra den nye eksklusive Oils Of Life serie. Den dufter meget kraftig, som er typisk for the Body Shop, men olien er meget lækker.

Magasin Skønhedsserie Eye gel – koster 79,95 kr for 15 ml ved Magasin.
whaaat jeg er vild med emballagen! Den er så høj og slank – og eplikatoren er genial! Den består af en metal kugle, som snurre rundt og køler imens du tager den på, som efterlader øjenomgivelserne kølende og opfriskende. Og til den pris! Det er jo et fund!

L’Occitane Verbena Shower gel, koster 125  kr for 250 ml ved Magasin.
Den dufter da bare fanstastisk! sådan lidt af lime, måske lidt af grøn te? Tænker i hvert fald på Pickwick Green Tea Original Lemon når jeg dufter til den uuuuhm. Jeg er dog ikke begejstret for prisen (det er shower gel for søren!), så tror næppe jeg selv vil købe den.

Balance Me Restore and Replenish Face Creme, koster 415 kr for 50 ml ved Feelunique.
En ansigtscreme med ’99 % naturlige ingredienser’. Den indeholder dog mange essentielle olier, og mange af de problematiske parfumestoffer, og dufter meget meget kraftigt. Tilgengæld er den lækker på huden og er helt vild pjattet med hvordan den efterlader huden blød og glat – perfekt til at lægge makeup på.

Karmameju Konjac Sponge, kan købes i bl.a. Matas og Magasin eller Renvelvære for 69 kr. De kendte og hypede Konjac svampe, bliver du fan, eller kunne du tænke dig at prøve, vil jeg anbfale dig at læse mit indlæg omkring Konjac sponge købt på eBay fra Korea eller Japan, som var dem der har lavet konjac svampe i flere årtier.

Magasin Skønhedsserie All In One Cleansing Wipes – 25 stk koster 39,95 kr  og kan købes ved Magasin.

Hvis du er interesseret i at modtage denne box og fremtidige Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links*

4 kommentarer

 • Puha den er lækker! Sådan en boks vil jeg også have mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Sådan helt generelt, ville du så vælge LF Beautybox eller Goodiebox hvis du skulle vælge en af dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   undskyld det sene svar, din kommentar slap liiige igennem. Jeg synes de har fordele og ulemper. LF Beautybox er billigere, mere eksklusiv, men også mere af de samme produkter og oftere små prøver, Goodiebox er er mere varierende, men synes selv det er et stort minus de til tider har udgåede produkter, og mærker der næsten ikke kan købes i europa (og hvis det er, så er det østeuropa), da jeg synes det går lidt af ideen. så lidt af en smagssag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #71