Philosophy Microdelivery Peel Kit

eBay fund #71

6-produkter-collage-lodret_zpslzfcdqwiPoster Good Night (flere størrelser) // T-shirt (flere størrelser) *EU
sælger*
Stol *EU sælger* // Fake Marc Jacobs halskæde

Håber du har det godt derude! Jeg er gået AMOK på eBay det sidste tid, og lavet nogle kollektioner for at bare holde lidt styr på kommende eBay indlæg. Det er typisk noget der sker når jeg i perioder er lidt (meget) stresset, men det er jo kun godt for jer i sidste ende. 😉 Jeg kunne helt vildt godt tænke mig både Good Night og Good Morning plakaterne til at hænge ved siden af min seng, og den t-shirt er bare for fed! I stedet for den klassiske Mean Girls; ‘on wednesday we wear pink’ er det egentlig fandom fra American Horror Story, og nu sammensat med frk. Wednesday Addams! – Totally in love! ♥
Halskæden har jeg næsten lige fået ind af døren, og den er faktisk virkelig overraskende flot. Det er første gang jeg køber sådan noget fake tror jeg (lad nu vær med at sige replica, jeg dør lidt indeni), men jeg er nu lidt forelsket i skulls, som du måske allerede har læst.
Stolen er bare så forbandet flot, men koster så også derefter, men kunne jeg overtale min kæreste til at få sådan nogle stole, sparede jeg da helt sikkert sammen og købte sådan en (eller fire). 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Philosophy Microdelivery Peel Kit