Andre der nogle gange føler sig helt ved siden af sig selv?

Hvilken mobil skal jeg vælge?

picmonkey-collage_zps21zur1nqJeg er så træt af min mobiltelefon, den er 9 måneder gammel og er begyndt at fryse hele tiden, jeg kan selvfølgelig sende den ind, og udnytte garantien, men da jeg har haft så mange problemer med den mobilmodel (fik en ny, efter jeg sendte min gamle ind 3 gange), kan jeg ikke overskue det mere. Det er alligevel lang tid at undvære sin mobil hver gang.
Den virker dog stadig, så tænker at beholde den som reservemobil. Det er første gang at jeg har oplevet problemer med en HTC mobil, hvor jeg ellers plejer at være en trofast fan.

Men åh gud, jeg hader at bruge penge på mobiltelefoner! Jeg forstår jo ikke en skid af teknikken, udover jeg er ret kræsen med kamera.

Lige nu står jeg med to muligheder:
HTC ONE M9 – 32 GB: Godt frontkamera, HTC fan,  kun 4.257,00 kr hvis jeg køber her og mulighed for 6 % ekstra rabat så den ender omring 4000 kr.

Samsung Galaxy S6 Edge – 32 GB: Bedst i flere kameratest, skal betale mindst én måned abonnement, får rabat på mobilen gennem ClubMatas, så ender op med 4.954,50 kr hvis jeg køber ved CallMe.

Nogle af jer der har erfaring med den ene eller anden, eller ved mere end jeg? 

8 kommentarer

 • Teresa

  Jeg har selv Samsung Galaxy S6, dvs ikke Edge. Jeg gad ikke betale 500-1000 kr på de forholdsvis få ekstra features der kom med edgen. Men jeg kan ABSOLUT anbefale S6’eren! Det er en fuldstændig fantastisk telefon, der bare fungerer! Og så kommer den med en fastcharger, så selv om man bruger ret meget strøm på den store skærm, kan man næsten lade den helt op igen på en times tid. What! Og kameraet er vidunderligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tak for din kommentar, da jeg var ved at søge igen på nogle VS mellem de forskellige modeller, og det var faktisk din og ikke Edge, som jeg troede der blev sammenlignet. Det er jo liiige 1000 kr forskel, og gør valget noget nemmere! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg har en ven, der købte Edge-udgaven fordi den så fancy ud – men han føler slet ikke, han fik nok for den ekstraudgift. Og oven i købet gør Edge det meget dyrere at få repareret skærmen, hvis uheldet skulle være ude.
   Men ellers anbefalede han også S6 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni S.

  Jeg har haft min HTC One M9 i en måneds tid nu, og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg har ikke oplevet nogle problemer med den overhovedet, og vil klart anbefale den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg godt, at det ikke var en af dem du nævnte, men jeg ville anbefale dig at kigge på Huawei’s sortiment. Jeg har selv en Honor 6 og den kører også med det nyeste android og koster det halve af dem du har nævnt..

  Nanna // http://www.bottledindenmark.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Aldrig hørt om Huawei, så måske skulle jeg bevæge mig udover hvad jeg kender og tage et kig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Hvis jeg var dig, ville jeg tage et kig på OnePlus One. Det er en kinesisk produceret Android-telefon med samme hardware som fx Samsungs og HTCs flagship modeller – men til en pris på kun 2250,-. Jeg har selv en Samsung Galaxy S4, men min næste telefon skal helt sikkert være en OnePlus. Min bror, som tidligere har haft HTC-telefoner, er rigtig glad for hans.Du kan evt. læse en anmeldelse her: http://www.computerworld.dk/art/231411/test-oneplus-one-er-en-toptelefon-til-bundpris

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Andre der nogle gange føler sig helt ved siden af sig selv?