Den Lækreste Chai Sirup Du Selv Kan Lave

eBay fund #70 Beauty Edition

6-produkter-collage-lodret_zpsmazkm9gsThis Bag Contains My Face // Black Mask
NYX læbestift og lipliner // Makeup børste med gedehår

Det er endelig ved at være sæson igen for lækre mørkerøde læber, hvilket jeg har glædet mig til, da den NYX læbestift bare har ventet på at blive brugt – den er så lækker! Samtidig faldt jeg over Black Mask, husker du dengang den blev solgt til omkring 150-200 kr på diverse hjemmesider, typisk oprettet af nogle fyre der gik på HHX, eller sådan noget?
Ingen overraskelse, at produktet stammede fra eBay. Makeup baggen er lidt ‘små dyr’, i forhold fra typisk eBay, men denne er fra England, og er rimelig stor, tror kvaliteten er godt og elsker skriften. Den står højt på min watchliste! 😮

*Indlægget indeholder en eller flere affiliate links*

10 kommentarer

 • Stine

  Den toilettaske fik mig til at grine med det samme :D. Hvad betyder det at den er højt på din watchliste? Jeg er nybegynder og har kun købt et par gange på ebay.co.uk (fordi jeg havde læst din guide herinde og derfor godt turde). Det var mig som købte Real Techniques pensler hos Iherb og de er kommet og jeg er rigtig glad for dem. Virkelig meget bedre end deres første eyeliner pensel og så for 93 kr inkl. fragt for 4 pensler (Y). Virkelig godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss

   Hej Stine. Gider du smide et link til de pensler DJ endte med at købe? Står nemlig selv og gerne vil bestille real teqnique over iherb:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er eyelinersættet her: http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Eyes-Enhanced-Eyelining-Set-4-Exclusive-Brushes-Pouch/64143

   Men der var kampagne med 20% off + jeg fik 5 dollars i rabat fordi det var min første ordre. Så du kan ikke få dem så billigt nu – men jeg tror billigere end i Magasin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Miss –
   Du kan se alle RT penslerne her:
   http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman?rcode=mjs632

   Indtil videre har ingen skuffet mig, de er virkleig over forventning til priserne, og der er virkelig ingen danske priser der kan konkurrere med dem på iHerb :143:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss

   Tak for svar, Stine og Malene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er vidst mest en talemåde – kender du watchlisten? Men jeg er glad for at du turde at handle på eBay, der kan virkelig gøres nogle gode fund til ikke ret mange penge! og endnu bedre – hvad har du købt? 😀

   Jeg fortryder virkelig jeg ikke købte det sæt, jeg har deres “Your Eyes starter sæt” og synetes de lignede meget de samme.. Men, nope! Og 93 kr er virkelig scoop!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Nej jeg ved ikke hvad watchlisten er :flushed: . Det må jeg undersøge noget nærmere, for den toilettaske kan da kun få en til at smile hver morgen hele vinteren, når man skal lægge makeup 😀 Jeg har købt Chanel neglelak og en Percy and Reed ting. Begge fra europæiske sælgere, men måske har jeg mod på USA nu. Jeg har vasket pensler i dag og kom til at tænke på den børsteholderting, du viste for noget tid siden, hvor penslerne kommer til at hænge nedad. Måske jeg vil lede efter den. Jeg har også og er ikke glad for RTs oprindelige Eyestarter sæt. Jeg synes penslerne er alt for store – jeg har åbenbart små øjenlåg ;). Men de nye her er helt perfekte, finere og mere “dense” – og så til den pris. Rigtig glad :smiley:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Haha. Jeg laver en Ebay guide forsætter eller for ‘øvede’. 😀
   Men det er en liste hvor du kan gemme ting, og ‘følge med’ så du får en notits, hvis den fx. snart er udsolgt osv. Jeg er så vild med den toilettaske, er ved at overtale min kæreste til det er den perfekte adventsgave – MUST HAVE!
   Men lyder som nogle lækre ting – specielt Chanel! Tror ikke selv jeg har købt luksus produkter endnu, men skal da lige kigge min history, der er sikkert også god inspiration til flere ‘ebay fund’.

   Hvis du gerne vil prøve holderen, så er linket her: http://ebay.to/1iUMdZE

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Tak for linket! 🙂 Åh det er smart at man får at vide hvis noget er ved at blive udsolgt. Har undret mig over når der har stået “10 watching” 😀 Og så ved du hvornår du skal gå all in med at overtale din kæreste til toilettasken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Elsker elsker elsker disse Ebay-indlæg. Meget mere af det, tak! (Nu hvor du også har lært os at handle på ebay :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Den Lækreste Chai Sirup Du Selv Kan Lave