Makeup Revolution London Ultra Blush Palette - Sugar and Spice

Sådan påfører jeg creme på fødderne før sengetid.

matas-fod-og-haeliglkur_zpsx8zylmk8Jeg elsker Matas Fod og hælkur, både dengang den var i den gamlede krukkede emballage, og endnu mere nu hvor den er i pumpeform, som er meget mere praktisk, og mindre grissende. Jeg siger dig, at den gør underværker og så behøver du aldrig mere bruge en fodfil igen (hvilket er fy at bruge ifølge fodterapeuter). MEN jeg hader at have fodcreme og andre fede cremer på hænderne, så når jeg påfører cremen på fusserne inden jeg går i seng, vil jeg helst (rettelse: altid!) vaske mine hænder, det kan betyde to ting; enten at jeg tager nogle strømper på og bagefter sover med dem (jeg synes det er ubehageligt) eller jeg skøjter hen over gulvet og efterlader fedtmærker- hvilket betyder ekstra rengøring dagen efter. Pest, kolera eller ebola!

Tippet er så såre enkelt at det undre mig at jeg ikke har brugt det for flere år siden. Jeg har nogle billige engangshandsker liggende i min sengebordsskuffe, hvor jeg tager sådan en på, og bruger handsken til at påhøre cremen med og massere ind i fødderne. Bagefter trækker jeg bare handsken af, og så smider jeg den ud dagen efter. Jeg undgår alt hvad jeg hader ved fodcreme, og jeg får lækre fusser der elsker mig. 😀

Matas Fod- og hælkur koster 59 kr og kan købes i Matas, og engangshandsker kan fåes i forskellige kvalitetet i næsten alle supermarkeder eller byggemarkeder (bare tag de billigeste).

1 kommentar

  • Line

    Haha, sikke en god idé. Jeg er også storslem til at undlade fodcreme om aftenen netop på grund af de problemstillinger, du nævner. Jeg har allerede engangshandsker i huset, så det må prøves. Jeg tror, mine fødder vil takke mig for det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Makeup Revolution London Ultra Blush Palette - Sugar and Spice