Depends nye O2 serie

Makeup Revolution London Matte Brights Eyeshadow Palette

dsc_0199_zpsob7yfxoyJeg synes mange øjenskyggepaletter begynder at minde meget om hinanden I farvenuancer, og er selv gået lidt død I dem – udover den nye Urban Decay Naked Smoky Palette, men jeg har et svagt punkt for Urban Decay paletterne… de er så skønne! – Tilbage til emnet! Da jeg lagde min ordre ved Makeup Revolution, ville jeg købe et par af deres øjenskyggepaletter, da de er blevet meget hypet! Jeg endte bl.a. om med Matte Brights, som havde nogle ret spændende matte farver, som skiller sig meget ud fra andre af mine paletter.

dsc_0200_zpslq7ubt8a

Den er møg billig!
Ligesom min elskede Makeup Revolution Ultra Blush Palette – Sugar and Spice, er den også meget billig, og for alle 12 farve skal du kun smide små £4.00! Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg kunne forvente, da jeg har et nærmest allergisk forhold til lugten af mange af de nye billige små makeup mærker der dukker op. ’Duften’ er der også i den her palette, men til gengæld hænger den kun fast dér, og lugter ikke, så snart den er kommet på makeup penslen – jeg er redet!

dsc_0206_zpsyqkpkqrt(Beklager billedet, men online billedredigeringsprogrammer, driller med kvaliteten)

Pigment og arbejde
De fleste af farverne er meget pigmenterede og holder godt, specielt er jeg imponeret over den gule, som jeg altid husker som en farve der er svær at få rigtig pigmenteret. Dem jeg er en smule utilfreds med, er den lyseblå og specielt den grå, men det er også dét. – Farverne er meget mere pigmenteret ovenpå en primer, men har ikke brugt det under swatchen. Farverne er nemme at arbejde med og blender godt sammen, så du også kan blande helt nye farver.

Her kan den købes
Makeup Revolution, kan købes på deres hjemmeside, og koster kun £4.00. Hvis du køber for £30.00 lige nu, får du også gratis produkter for over £30.00 gratis

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depends nye O2 serie