Mit hjems sande diva - Bella

Hvad har jeg gjort!? #1 – Jeg er væk de næste dage

dsc_0075_zpsmjt49ssrSom jeg har skrevet lidt hist og her i flere indlæg, er jeg kommet i hjemmeværnet (YUP!) under politikompagniet. Da jeg var til Tall Ship Race og så hærens overraskelse af et lille flyshow, bestemte jeg mig for, jeg måske vil skifte til flyvehjemmeværnet, hvis jeg kommer så langt. De kan nemlig komme ud og flyve i helikoptor, og jeg er rimelig hooked på at spare sammen til at blive pilot lige nu (mine crazy impulsive drømme!).  Men først skal jeg igennem min uddannelse, hvor jeg tager første del fra i aften og til søndag d. 16….

Det bliver såååå hårdt, med et tætpakket program fra kl 8.-22.00 hver dag. Jeg kan umuligt få tid til at blogge, så har planlagt nogle indlæg de næste dage – blandt andet kan du glæde dig til at se den mest fantastiske blush palette! Men hvis du vil grine lidt af min lidt impulsive beslutning, at jeg skulle gøre som mange andre unge, og melde mig til hjemmeværnet, vil jeg prøve at skrive om min oplevelse på instagram. – jeg lover endda et
ynkeligt billede af mig selv i uniform, minimal makeup og en halvudvasket lilla hårfarve!

Den lilla hårfarve har jeg haft en kamp om at vaske ud, inden jeg skulle afsted, fik jeg sagt den lilla hårfarve vandt?! Hvad sker der? Da jeg bestemte mig for at beholde den lilla farve, måtte jeg opfriske det 2-3 gange om ugen for det så nogenlunde ud, og nu….. Nu er der gået en uge, jeg har prøvet jeg ved ikke hvad, og allerede i onsdags, var blev hverken vandet eller shampooens skum lyserødt.. Jeg sidder vidst fast.. Selvom jeg vasker det to gange om dagen pt. – Men jeg har stadig lilla hårfarve tilbage, så medmindre nogle kunne være interesseret i at købe det til en fordelagtig pris, så må jeg da få lilla hår igen, når jeg kommer tilbage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mit hjems sande diva - Bella