Gosh Velvet Touch MATT lipstick

eBay fund #67 Beauty Edition

ebay-67_zps8agqlxsjARITAUM Full cover Concealer (2 nuancer) // Lipcote Lipstick Sealer
SKINFOOD Almond Moisture Nail Essence
// ETUDE HOUSE Dreaming Swan highligter (flere farver) 
Neglelak hylde (3 rækker) // VOV ShowCase Ball On Cheek

Jeg er ved at komme efter det igen, med at købe eBay. Er allerede begyndt at forberede pakkekalendre (skal lave 3 i år til andre, og en med slik til mig selv 😉 ), men det betyder også jeg får øjene op for lækkerier til mig selv. Blandt andet en masse Koreansk kosmetik, som jeg pludselig ser et unægteligt behov for. Jeg har læst meget om Aritaum concealeren som skulle være helt dækkende, og Lipcote Lipstick Sealer, som skulle forsegle ens læbestift så den skulle få en vild holdbarhed (jeg glæder mig sååå meget til at prøve), men selvfølgelig også de andre lækkerier… De highligtere fra ETUDE HOUSE er bare SÅ smukke, men har ikke købt en endnu, da jeg ikke kan bestemme mig for hvilken farve, måske jeg bare skulle prøve dem alle 😉 .

1 kommentar

  • Stine

    Uh ja jeg får da også lyst til at prøve alle tre highlightere fra Etude House :heart_eyes:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Gosh Velvet Touch MATT lipstick