Tomme produkter #17

Viva La France med Yves Rocher

yves-rocher-viva-la-france_zps8whuczmuFrankrigs nationaldag er d. 14. juli, derfor fejre franske Yves Rocher dagen med 20 % på hele købet og fri fragt. Brug koden VIVALAFRANCE (gælder indtil d. 19. juli).

Yves Rocher har lige nu masser af gode tilbud, og har også sommerudsalg, hvor der bl.a. er en hårolie uden silikone, som jeg er ret vild med. Kender du det med at være overvældet? Jeg har siddet de sidste halvanden time og kigget deres hjemmeside, og har svært ved at begrænse mig! Jeg elsker Yves Rochers produkter, og kun oplevet få produkter der har skuffet mig og det var mere pga. emballage (creme i krukker?!) end selve indholdet.

Hjælp mig – hvad ville I prøve? 

3 kommentarer

 • Stine

  Jeg har faktisk aldrig købt noget fra Yves Rocher før. Men nu har jeg bestilt en monoi bodyolie med glimmer i (synes jeg har læst om den olie, og den var udsolgt uden glimmer, så glimmer blev det ;)), 2 af deres Loose Pearls øjenskygger (for dem har jeg læst om hos Pudderdåserne) og deres sommerdusch og en med aloe vera, samt en pakke med prøver af nogle af deres produkter, for som sagt kender jeg ikke mærket. Er spændt på at modtage dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har Monoi olien, er så glad for den. 😀 Den er virkelig god til prisen. Hvad er det for en sommerdusch du har købt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Den som er limited edition her i sommer. En blå flaske med nogle fine farver på og så en med aloe vera. På ordrebekræftelsen står der bare brusegele 2 gange, så hvad de lige hedder ve’ jeg ik’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme produkter #17