Viva La France med Yves Rocher

LF Beautybox Juli 2015

dsc_0038_zpsu0hx6ifrInden jeg flyttede over til mine forældres hus mens de var på ferie, var jeg forbi pakkeboksen på vejen, da jeg ikke ville kunne undvære min LookFantastic box i mellemtiden, og er lidt huspasning i ferien ikke perfekt tidspunkt til at forkæle sig selv? Jeg er virkelig glad, for jeg nåde at hente den, da jeg er virkelig blevet glad for boksen.

Det var i LookFantastic Beautybox juli 2015

dsc_0044_zpsrxcyygecBalance Me Pure Skin Face Wash, tilbud til £12.00 for 125 ml 
En ansigtsrens der skummer op med en blød skum, duften dufter af… asiatisk mad? Jeg tænker det er en duft af ingefær, men kan ikke helt lige nu sætte finger på det, men får lyst til sushi, når jeg dufter til den. 😉 Den renser mit ansigt fint, uden at affedte min hud helt vildt – selvom den er beregnet til normal/kombineret hud. Jeg skal lige vænne mig til duften, før jeg vil sige mere om produktet.

Trilogy Everything Balm, tilbud til £11.25 for 45 ml 
Det er ‘kun’ en prøvestørrelse (10 ml), fullsize er 45 ml eller 100 ml(!!?), men 10 ml er en virkelig god størrelse, da denne balm er praktisk at have med på farten og er så drøj i brug, at det vil tage evigheder, før den er tømt. Duften og konsistensen minder meget om min Badger Company Organic Cuticle Care (ikke skrevet om endnu – men du kan se den i denne iHerb haul), men er til forskel fra den, en multi balm. Den er i fast form, men smelter i hænderne og kan bruges til alt; neglebånd, hæle, ansigt, massageolie, hænder, hårspidser… ALT! Er allerede blevet en kær ven, da jeg har glemt min Badger negleolie derhjemme.

Monu Firming Fiji Facial Oil, £26.00 for 100 ml
En ansigtsolie med en frisk blomstret duft. Den giver intensiv pleje, og derfor perfekt til brug om natten, men brug den også om dagen for at give pleje og få en glød i ansigtet. jeg vil dog ikke bruge makeup med denne, da den olien er noget tid om at trænge ind (eller vente i den tid det tager at trænge helt ind), men det gør den så velegnet til dage derhjemme, hvor ordet er pleje pleje pleje!

Nuxe Huile Prodigieuse, £17.00 for 50 ml og  £28.00 for 100 ml
Den bereømte Nuxe Huile Prodigieuse, uden OR (shimmer) som jeg fik i majmåneds LF Beautybox. Jeg har allerede en lille prøve af denne derhjemme, jeg er glad for. Tørolier fungere bare til dagligt brug – i modsat til Monu, og noget jeg ofte har brugt, når jeg trænger til ‘det ekstra’ jeg ikke synes mine lette dagcremer kan give.

Kebelo Clarifying Shampoo, tilbud til £20.00 for 500 ml
Alle bør have en clarifying shampoo derhjemme, der kan rense håret i dybden 1-2 gange om måneden for alle de olier, serumer og stylingsprodukter der har ophobet sig i håret, og som en almindelig shampoo ikke kan fjerne godt nok. Du vil virkelig opleve at de hår får mere fylde og ikke er så tungt. Jeg er glad for at få en god prøve på denne, da de skal bruges tilpas sjældent til at jeg får købt forskellige slags.

Lord & Berry Ultimate Lip Liner (nude), £9.00 for fullsize
Helt sikkert blød og lækker at arbejde med, men farven nude, er meget mørk, selvom jeg har mørke læber fra naturens side. Det er altså ikke en farve jeg kan anbefale, medmindre du har en læbestift der passer i farven, eller synes at 90’er læber er attraktive. Kunne dog sagtens finde på at købe en anden farve, da jeg virkelig godt kan lide at arbejde med den, og dét at Lord & Berry Ultimate Lip Liner er vandfast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Viva La France med Yves Rocher