eBay fund #65 Beauty Edition

Goodiebox juli ’15

goodiebox-juli-2015_zpsuttfcab7Månedens goodiebox er virkelig virkelig VIRKELIG lækker. Havde ikke noget imod at få én til. 😉 Jeg vil selvfølgelig ikke afslører indholdet for dem der endnu ikke har modtaget deres, da flere jo har ferie og er væk fra hjemmet. Hvad gør man lige? Jeg får leveret med DAO, og vidste ikke om jeg kom hjem i dag eller først i morgen, så måtte pænt ringe til min vicevært og spørge om han ville låse den ind i min lejlighed. Heldigivs ikke større problem dér, men kan forestille mig at andre sidder lidt i en beauty-pine?
Indholdet i denne boks er sådan lidt i et farvetema, hvilket fungere rigtig godt denne gang, ved at noget mere diskret (var ikke så stor fan af den blå øjenskygge tam-tam vi fik tilbage i maj goodieboxen.

goodiebox-juli-2015-indhold_zpsqbwubcfpIndholdet i denne måned:

Palmolive Feel Glamorus Showerscrub, kan købes i supermarkeder for 21,95 kr for 250 ml
Et nyt produkt fra Palmolive, som leder mig tilbage til nogle showergels fra min 90’er barndom.  Den dufter virkelig virkelig fantastisk af dragefrugt, brombær og bourbon vanilje, og hvis jeg kan tåle denne showerscrub, vil jeg helt sikkert gerne købe den – den dufter virkelig lækker og sommerlig!

Kevin.Murphy Color.Bug, kan købes her til 109,95 kr (vejl. udsalgspris 158 kr)
Hårkridt – hvor er det bare spændende, har altid gerne ville prøve, og vil også prøve det i morgen, hvor min kæreste kommer hjem, og vi sammen med nogle venner skal til Zulu Sommerbio. **** jeg glæder mig allerede. Specielt efter at have set videoen for produktet. Jeg tror allerede jeg gerne vil købe den lilla og øøøøønske at den fandtes i turkisblå. Men nu skal jeg jo liiige prøve hvordan det fungere på mit hår.

Naked Lips Lip Balm Superfruits, koster 30 kr og kan købes her
En læbepomade hvor 97 % af ingredienserne er økologiske og 100 % du kan finde naturligt. Synes basen med solsikkeolie, bevoks og kokosolie er rigtig lækker på læberne. Føles glat og lækker på læberne. Jeg kan godt ikke lide duften denne variant (Superfruit), den dufter meget kraftigt, som jeg tror skyldes indholdet af acai bær, da jeg heller ikke brød mig om Maya Water Facial Mist fra sidste måned, indeholdende acai. Synd, for basen er virkelig lækker, men den findes heldigvis i mange varianter.

Garnier Micellar Water, kan købes i større supermarkeder og Matas til 35,95 kr for 400 ml
Glæder mig til at prøve, da Garnier Micellar Water bliver sammenlignet med Bioderma Crealine H2o, efter den ikke kan sendes til Danmark mere pga. handelsaftaler, har jeg ikke brugt den, da de danske priser er fuldstændig hen i vejret. Så jeg glæder mig til at prøve en anden rensevand der minder om – for jeg er ikke så tilfreds med Matas Alt-i-en rens mere.
Garnier – skuf mig ikke!

Teeez Be Blushious (Sun Kissed), kan købes her til 111 kr (vejl. udsalgspris 189 kr)
En rigtig sommer blush/bronzer med masser af shimmer. Ikke min kom te, men helt sikkert andres, så sættes billigt salg snarest. Den er ellers flot pigmenteret, men har det lidt svært med Teeez produkter, da det er svært at finde forhandlere, der forhandler mere end et par enkelte produkter.

Piz Buin Instat Glow Spray SPF15 – Kan købes med SPF 30 i Matas og her til 149 kr.
Mine favoritter indenfor solcreme er Lidl’s – fordi de er billige, og Piz Buin fordi de er er virkelig gode og fedter minimalt. Piz Buin Instat Glow Spray er i sprayform (surprisssse!), hvilket jeg elsker når solcremer er  – det er også bare lidt nemmere at påføre på ryggen så! Det eneste jeg ikke er fan af er den lave faktor, men kan også kun finde den til SPF 30 online. Tror jeg skal over i september/oktober eller over til sommer før jeg vil bruge en faktor 15.

2 kommentarer

 • Lyder som en lækker box at vende hjem til.
  Jeg har lagt et indlæg på min blog om praktik og følger op med to mere de næste to onsdage på baggrund af dit spørgsmål.
  Rigtig god sommer
  Mange hilsner Lotte Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Åh mange tak, jeg glæder mig til at følge med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #65 Beauty Edition