eBay fund #64 Bikini edition

Sådan beskytter du dit hår under sommersolen

beskytte-haringret-mod-solens-straringler-sommer_zpstux6won6Jeg kan se der er ekstra meget fokus på hår for tiden. Men det er ikke underligt! Hår har altid været vigtigt for kvinder, og fortæller meget om kvindens personlighed. En undersøgelse ved Epinion viste også, at lidt over halvdelen af kvinderne svarede at et smukt og velplejet hår associeres med kvindelighed og sundhed. Ligeledes vurderede kvinderne det som værende håret, de fleste mænd ville lægge mærke til, ved en kvinde!

Jeg fik at vide ved frisøren, at bare et par ugers sol, kan skade håret lige så meget, som varmestyling kan på et år! Tegnene på solskadet hår er blandt andet, falmet hårfarve, tørt og kruset hår og spaltede spidser.

Så hvordan kan du bedst pleje og beskytte håret i sommerens sol?

Derhjemme

Erstat tabt fugtighed
Hårkur er lækkert hele året, men håret har brug for ekstra meget pleje og fugt i sommervarmen. Solen ødelægger hårets kreatin, og derfor er det vigtigt med ekstra pleje. Brug din hårkur i badet, eller lad den virke over natten, viklet ind i et håndklæde.

Skyl af i kold vand
Det er ikke kun godt for håret, men også kroppen at skylle hår og krop med koldt vand som en afslutning på badet. Det forsegler skællaget og gør dit hår ekstra glansfuldt. Det gør også at blodomløbet bliver stimuleret, så dit hår kan vokse hurtigere og stærkere – og du bliver afhængig!

Nej tak til lemonjuice
Du har måske hørt om at blege håret “naturligt” med citronsaft i håret, og det virker også – jeg har selv gjort det flere gange, men hvis du går efter et sundt hår, skal du gå udenom den syrlige og blegende saft, som har et højt syreindhold der også er med til at ødelægge håret.

Når du er ude

Beskyt hårspidserne
Du kan faktisk bruge solcreme i hårspidserne, for at undgå at de udtørrer i sommervarmen. Der findes masser af hårstylingsprodukter med SPF, men du kan også godt spraye eller massere lidt af din almindelige solcreme ind i håret, når du alligevel smører dig ind. Husk også at påføre i skilningen!

Søg skygge for dit hår
Solen er virkelig ikke godt for håret, og en af de bedste måder at beskytte håret på, er at søge skygge. Hvis du ikke vil sidde i skygge selv, kan du lade dit hår komme i skygge med en smart sommerhat, et flot tørklæde, eller en bøllehat, hvis du foretrækker dem. 😉

Følg med på bloggen, hvor der kommer en vild give away, hvor du har mulighed for at vinde et helt års forbrug af både Doves nye Oxygen Moisture serie (som du kender fra maj måneds Goodiebox) og Pure Care Dry Oil serien!

*Indlægget er lavet i samarbejde med Dove*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #64 Bikini edition