Sommerens lækreste give away - vind et års forbrug af Doves to nye hårplejeserier.

Mini Rossmann haul

rossmann-haul_zps5wv5dkjnJeg ved at der er/har været nogle tekniske problemer med bloggen, og det ikke har været muligt at se andet end forsiden eller kommentere, jeg har hevet fat i support, og håber det går i orden i dag. 🙂

Jeg var i tirsdags et smut forbi Flensborg, hvor jeg blandt andet besøgte Rossman, jeg handlede ikke så meget som jeg måske ville, da jeg prøver at holde lidt på mine penge (selvom det ikke går så godt!).
Lidt blev det dog til.

Jeg er blevet ret glad for got2b Guardian Angel 220°C Heat Protection  fra Schwarzkopf, og til den sølle pris af €2,95 der var en masse at spare i Rossmann i forhold til Matas (hvor den koster 72,95 kr), jeg mangler ikke rigtigt, da jeg kar skåret kraftigt ned på føn og fladjern, men jeg vil ikke risikere at løbe tør, og specielt ikke med den prisforskel. Hvad jeg elsker mest (udover den fungere op til 220 grader) er at den dufter så fantastisk til sammenligning med typisk varmebeskyttende produkter.  Den dufter sådan lidt af tyggegummi og blomster, uden at blive vammel. Men den fungere også bare, den giver håret lidt hold, uden at blive klæbrig eller tyngende og giver håret en perfekt glans. Når jeg tænker over det er 72,95 kr (i Matas) stadig mere end pengende værd, da jeg synes man får virkelig meget for pengene, men €2,95 er virkelig et røverkøb!

rossmann-haul-3_zpsej3i7bij

Jeg faldt også over denne fine lille Nivea Creme med det sødeste motiv til bare €0,85, som jeg bare ikke kunne stå for. Jeg har sidenhen læst mig til på Niveaus instagram, at de har lavet 4 motiver, og har været vældig populære i Danmark.

rossmann-haul-1_zpstlu2yzt3

Jeg købte også denne Essence Blush Up Blush, som jeg fik øje på, på lang afstand. Den var så smuk med sin smukke koral og pinke ombre farve, at det ikke var til diskussion. Dén skulle med hjem – basta. Jeg har ikke nået at kigge så meget på den endnu, men må i gang i løbet af weekenden, den er bare SÅ fin! I Rossmann kostede den €3,45.

rossmann-haul-2_zps0cs7ypmkJeg faldte også over mærket Rival De Loop, som er Rossmanns eget mærke? (ikke nemt, når man aldrig har haft tysk), De havde umiddelbart nogle smukke læbestifter i deres Rival de Loop Berlin Lipstick kollection der koster kun €1,45, og jeg ville prøve at lade være at kigge på de røde farve og prøvede noget nyt, jeg valgte så farven 66 der er nude med lidt rød/brune toner. Den er overraskende fin på mine læber, og helt sikkert en jeg kan bruge til hverdag. De er lækre cremede og med en flot let glossy finish, jeg fortryder jeg ikke købte flere farver.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sommerens lækreste give away - vind et års forbrug af Doves to nye hårplejeserier.