Sommerudsalg på The Body Shop

LF Beautybox juni ’15

lf-beautyboj-juni-2015_zpsujirejccSå blev der stilhed igen på bloggen, eksamenslæsning har trukket tænder ud, men onsdag kl. 11.10, skulle det meget gerne være overstået, når jeg gerne skulle have min bachelor, hold fast tiden har gået stærkt. Jeg fik endda LookFantastic Beautybox ind af døren, husker ikke hvornår, men har ført fået kigget på den nu. Jeg synes ikke den er særlig spændende lige nu, men det betyder jo ikke produkterne ikke er det, når de kommer brug.am

Første produkt er Korres Aloe & Shampoo For Frequent Use, som var en lidt bedre overraskelse end først håbet, da jeg var bange for at det var en showergel (som jeg altid tror, når jeg ser den efterhånden velkendte emballage fra Korres. Indrømmet, chancen for at den kommer til at ligge sammen med andre shampooprøver og blive glemt, er stor – kender du det? Den dufter nu godt af aloe vera og blomster. Jeg kan se at produkterne variere i boxene, men også kunne være produkter fra bl.a. tigi, Redken eller Balance Me. Er lidt i tvivl om Korres shampooen er på Look Fantastics hjemmeside, men normalprisen for Korres shampooer der er £10.00 for 250 ml (denne prøve er 50 ml).

Også næste produkt variere fra box til box, Jeg har fået Protein Spray fra Label.M, jeg kender ikke mærket, men er meget glad, da jeg har fået anbefalet at bruge protin shampoo eller spray til min hvirvel  i håret (har en stor en i pandeåret), som skulle hjælpe lidt, men samtidig ser anmeldelserne af Label.M Protein Spray virkelig gode, og folk ser ud til at være virkelig begejstrede over deres hårs forbedrede tilstand, så glæder mig til at jeg har overskud til at prøve. Label.M Proetin Spray koster £4.00 for 50 ml og £13.25 for 250 ml.

Jeg tror aldrig jeg har været skuffet over et Nuxe produkter, og denne lille lækre fugtgivende Creme Prodigieuse ansigtscreme, der dufter af den kendte Huile Prodigieuse olie, er virkelig virkelig lækker. Sidder med den i ansigtet nu og oplever en tiltrængt aromatisk hvile, med den klassiske eksklusive duft  til at bedøve mit stressede og trætte hoved – og jeg plejer at hade duftende cremer i ansigtet! 40 ml kan købes for £21.00.

Næste levende billede er fra REN og er deres Glycolactic Mask der har vundet ‘Best Mast’ i Tatler Beauty Awards 2015 – Kan ikke helt finde ud af hvad Tatler er, men det lyder flot. Den skulle have en peelende effekt, reducere fine linjer og rynker, og bekæmpe komedoner og bumser – sådan lidt all around. Glæder mig til at prøve den, allerede i dag. Lige nu har Lookfantastic en 75 ml 15 års limited edition udgave (værdi £48.00) på tilbud til bare £25.66 – normalpris er £32.00.

Æskens dyreste produkt må være Murad Rapid Collagen Infusion, som koster £65.00 for 30 ml – hvis du køber to og bruger koden muradplump vil du få en gratis Murad Step 4 Moisturiser Perfecting Day Cream SPF 30 med gratis. Den skulle fjerne linjer omkring øjene (og andre steder) i løbet af bare to timer, og de kommentarer jeg kan finde om produktet er positive. Jeg er dog heldig nok til ikke selv at have linjer omkring øjene endnu, så får det ærlig talt ikke brugt.

Sidste produkt i denne omgang er Caudalie Vinoperfect Radiance Serum. Jeg husker tydeligt Caudalie fra et presseevent ved Sephora og er vild med historien omkring mærket, hvor ingredienserne bliver laver på vinslottet Château Smith Haut Lafitte. Denne oliefrie serum sprængfyldt med antioxydanter fra vinstokke, booster hudens udstråling, reducerer og lysner pigmentforandringer, samtidig med at den korrigerer og udjævner hudtonen. Wouw den føles skønt på huden, der ser meget friskere ud. Helt sikkert én jeg kunne finde på at købe selv, og prisen er tosset i forhold til kvaliteten. Den koster lige nu £45.00 for 30 ml.

Lookfantastic – eller LF Beautybox er en månedlig boks ala Goodiebox, det er muligt at købe dem fra gang til gang, til £15.00, eller købe et abonoment over 3, 6 eller 12 måneder, hvor det er muligt at spare op til £45.00!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sommerudsalg på The Body Shop