Anmeldelse: Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar

Goodiebox maj ’15

goodiebox-maj-2015_zpscjnclv1aNu har Goodieboxen (to faktisk!) ligget og kigget på mig fra mit skrivebord i evigheder, men jeg har, som tidligere skrevet, siddet på universitetet og skrevet min bachelor, som har taget alt min energi. Men nu er den færdig og skal sendes til tryk i morgen! 😀

Sidste måneds box var en sød lyserød, og denne måned er det en lækker himmelblå, jeg er fan af de farvede bokse!

I denne måneds Goodiebox var der…

Jorgobé Scrub Mask koster 198 kr for 100 ml og kan blandt andet købes hos  Made4men.
Et lækkert 2-i-1 produkt der både kan bruges som ansigtspeeling, ved at massere ind i huden, og skyl af, eller en dybderensende ansigtsmaske, ved at lade ansigtsmasken sidde i 10-15 min, indtil masken er tør. Jorgobé Scrub Mask er super lækkert at få med i boxen, og nok det produkt jeg er gladest for.

The Wet Brush koster £12.00 og kan blandt andet købes hos Look Fantastic
Jaaaah, nogle der vil købe en børste billigt? Tror det handler meget om man er en tangleteezer-pige eller en the Wet Brush-pige – jeg er selv førstnævnte. Ikke jeg ikke har givet The Wet Brush en chance, for med den (selvlysende?!) taskestørrelse jeg modtog i Look Fantastisk Beautybox, har jeg 4 the Wet Brush nu, både den ‘originale‘ og den fra HH Simonsen. Børsten er heller ikke dårlig, men min tangleteezer er bare bedre til mit hår, så hvorfor ikke vælge dén når jeg har 4 Tangleteezere (jeg har vidst lige lovligt mange hårbørster generelt?!).

Mesauda Milano Nail polish (81) koster £3.95 på Amazon.
En flot mint/aqua farvet neglelak der er perfekt til denne sommer. Desuden har Mesauda Milano en rigtig god størrelse børste i deres neglelakker, som jeg er rigtig glad for.

Wet N Wild Color Icon Glitter Single (E3572 / Distortion) koster 34,95 kr og kan købes i bl.a. Føtex
Hvad er dette for et blå glitterhelvede? Ser meget billig og dufter tepas meget af børnemakeup (læs: kemikalier) til jeg ikke vil bruge den. Men heldigvis er det så mange andre spændende produkter i boksen. Noget positivt jeg kan sige, er navnet, synes det er lidt sødt at den hedder Distortion, når gadefesten Distortion starter i overmorgen.

Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture shampoo og conditioner, koster 49,95 kr for 250 ml, kan købes i flere supermarkeder.
En lækker hårserie udviklet specielt til skandinavisk hår. Det er også nogen lækre luksus prøvestørrelser, som mange firmaer kunne lære af! Jeg kunne allerede godt finde på at købe den

Compeed Vabelplaster, koster 57 kr for 5 stk og kan købes på Apoteket.
Ikke det mest sexede, og har efterhånden været i Goodieboxen mange – mange gange, jeg har aldrig fundet ud af at bruge dem vellykket selv, men tror også det handler mere om mig, end Compeed Vabelplaster – for de er jo ikke ligefrem billige, og sælger stadig. De bliver allerede pakket ned til min kæreste, til han skal på træningslejr i Polen. Jeg tror han får mere ud af plastrene, end jeg.

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned for  kun 139kr, kan du tilmelde dig her.

*affiliate links*

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Anmeldelse: Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar