LF Beautybox juni '15

Goodiebox Juni ’15

goodiebox-flamingo_zps9swtmqdo

reklamelinks2Heldigt jeg var oppe og læse da DAO manden kom forbi med min pakke (jeg læser bedst tidligt om morgenen), og prøvede at sige til mig selv at jeg måtte blogge om boxen i eftermiddag, men guuuud, det er en af de bedre boxe – jeg er virkelig virkelig begejstret!
Tør du se indholdet?

goodiebox-indhold_zps0uyn4ya0

Être Belle Multi Protection Sun Cream SPF 30
Det første jeg så var denne fine lille solcreme, perfekt at have med i tasken, når jeg skal i Fårup Sommerland på torsdag. 😀 Kender ikke mærket, men kan se de har en dansk facebookside bl.a., synes at denne her emballage er pæn, og derfor var fullsize lidt en kedelig oplevelse. Jeg har ikke kunne finde solcremen på en dansk side udover i et sun care sæt der også indeholder aftersun (samme størrelse som denne prøve), i Danmark koster sættet ca 200 kr og kan fås til 19,95 € på Être Belles egen hjemmeside hvor du også kan købe fullsize (75 ml) til 26,30 €.

Maya Water Facial Mist – Organic Acai
Nu burde jeg skrive om hvor fantastisk produktet er, men førstehåndsnitrykket om denne mist, vat ikke god! Den skulle indeholder thermalsk kildevand fra Skogshornkilden i Norge – et nordisk produkt er et plus – og kombineret med økologiske antioxidant ingredienser, denne her er med acai bær. Jeg elsker mist, specielt om sommeren, men hold fast den lugter – og så er denne mist så vanvittig dyr – 250 kr for 150 ml. Jeg troede det var Goodiebox, der havde givet lidt for optimistiske vejl. udsalgspris*, men nej.. Den var skam rigtig nok. Tosset siger jeg dig!

The Body Shop All-In-One InstaBlur
Hold fast jeg var glad for at se InstaBlur i Goodieboxen, jeg havde fået den i min The Body Shop ultimate pakkekalender 2015, men endte med at bytte den, det fortrød jeg lidt, og så sent som i går, tænkte jeg på InstaBlur – TAK GOODIEBOX! Den bliver sammenlignet med Benefit Porefessional, som er en primer jeg ofte bruger, så kunne være lidt sjovt og sammenligne. Benefit Porefessional er ret dyr i Danmark – husker ikke prisen, men nok omkring 250 kr for 22 ml (På LookFantastic til £24.50), til en sammenligning koster InstaBlur ‘kun’ 125 kr for 25 ml, så der er lidt af en besparelse, hvis den lever op til Benefit Porefessional.

Benefit They’re Real!
Når vi nu snakker om Benefit, så er Benefits meget kendte mascara med i prøvestørrelse! Jaaaah! Det er i anledning af at Benefit lancere They’re Real i flere farver og nogle lækre eyelinere dertil i 4 farver. Jeg er så vild med Benefit They’re Real (læs mit indlæg her – trænger til en update er fra 2012), og har lige nu en mascara fra W7 der skulle være en dupe (ikke særlig god – men nu kan jeg sammenligne i et indlæg). Mascaraen koster 210 kr i Sephora og £19.50 på LookFantastic.

Gold Tattoos
En lækker lille overraskelse er disse fake gold tatoos – men Goodiebox, deres vejledende udsalgspris, er næppe 50 kr, selv i Danmark (det var den så alligevel!). De bliver sjove at prøve – måske allerede torsdag. Gold Tattoes kan fås i mange varianter fra 5 kr på eBay.

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned for  kun 159kr, kan du tilmelde dig her.

* Goodiebox har flere gange haft meget meget forkerte vejlende udsalgspriser, de har vidst undskyldt med at det ville være estimerete udsalgspriser i Danmark, men det er jo ligegyldigt, hvis du ikke kan købe dem i Danmark, da ideen med boxen, vel er at blive inspireret og prøve noget nyt?

4 kommentarer

 • Jeg har også modtaget min goodiebox i dag og vil give dig ret – det er den bedste længe! Med hensyn til Gold Tatooes er den faktisk god nok. Jeg købte for et par dage siden en pakke til 50kr i Danmark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har ændret lidt i teksten. Men hold fast hvor er det dyyyyyrt 😮 Håber de var pengene værd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Superfint indlæg, men du skal nok huske at rette prisen på Goodiebox – de har sat den op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Har jeg overset hold da fast. 😮 Tak for at gøre mig opmærksom på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox juni '15