Ikke så spændende - kodeord

Tomme produkter #16

tomme-produkter_zpsmdjudmaxSom jeg er ved at have sagt mange gange før, er der et eller andet tilfredsstillende ved at gøre et tomt produkt færdigt. Ligesom at krydse punkter af over afsluttede opgaver til bachelorprojektet, vi er i sidste skrivefase, men det virker som om, der er meget der mangler endnu. Puuuh. Listen går fremad, og der er 9 punkter tilbage før retning. Derfor ikke så meget aktivitet på bloggen, og jeg undskylder. Om 1½ uge har jeg afleveret, og om 3½ uge har jeg forsvaret min bachelor, og friheden venter på den anden side! Men først, mine tomme produkter.

Oriflame Smoothig Day Creme
Mit forhold til cremen fra Oriflame har været lidt… Specielt? Jeg har ikke været fan af den måde cremen trænger ind i huden på, men har været forelsket i duften og at den er certificeret med blandt andet Fairtrade. Når cremen blev påført på min hud, lagde den sig som en hvid hinde ovenpå, som først forsvandt indenfor nogle minutter, en næsten acceptabel tid, men det var nogle lange minutter, og det gør alene jeg ikke ved om den creme og jeg har en fremtid sammen. For den fugter virkelig godt, og har også prøvet den på hænderne op til flere gange, når de har trængt til lidt let ekstra pleje. Hvis du værdsætter produkter med mærkerne Fairtrade, Ecocert og/eller Vegan, og gerne går på kompromis med indtrængningstiden, kan jeg til gengæld varmt anbefale denne creme.

Batiste tørshampoo
Hvordan kan det ske at jeg bruger 3 Batiste tørshampoo op på nogenlunde samme tid?! To af dem var tomme med en dags mellemrum, og den sidste en uge efter. Batiste er helt klar min yndlings tørshampoo. Jeg synes alle disse ’standard’ Batiste med forskellige dufte fungere som jeg forventer, og der ikke er nogle forskel på dem, undtagen duften (dem med volumen, til forskellige farvede hår osv. fungere liiiiidt anderledes). Det vil sige, de giver håret en opfriskning, fjerner fedt og skal være så nemt at få ud igen, at det ikke giver håret et hvidt/grå skær. Det vigtige ved tørshampooer er, at man bruger dem præventivt, og jeg bruger dem typisk inden jeg går i seng, eller før træning, hvor jeg forventer at mit hår kan blive fedtet. Min mening om duftene:

Oriental: Den jeg synes har den bedste og mest ’neutrale’ duft af disse tre. Dens duft er en blanding af skovbær, jasmin og sandalwood. Er helt sikker den jeg går efter, når jeg køber på nettet eller finder den i Matas.
Tropical: Den dufter af sommer! Den dufter hovedsageligt af kokos blandet med tropiske frugter, den er bestemt ikke dårlig, men tankerne leder hen på sommer, fest og strand, så vil nok vente med denne til det bliver rigtig sommer.
Cherry: Dufter af – surprise – kirsebær. Det er en meget sød, feminin barnlig duft, som jeg rigtig godt kan lide, men en stærk kontrast til den mere voksne feminine oriental. Duften minder mig om leg og eventyr og ture udenfor, for slet ikke at nævne hvor meget jeg elsker kirsebær. Endnu en bonus er at Cherry kan du få rigtig billigt i Normal butikkerne, så det er den nemmeste at få fat i.

Rimmel London Extra WOW Lash mascara
Én at mine favoritmascaraer, som du kan se i indlægget Top 5 mascara. Mascaraen er ikke så meget værd at snakke om, da den desværre er udgået. Jeg elsker den måde den kunne få mine vipper til at se naturlige ud, og stadig være markerede. Jeg er dog optimistisk, da mascaren Rimmel Extra Super Lash Mascara, ligner meget den anden, så der er håb endnu. Den (Rimmel Extra Super Lash Mascara) kan købes i Matas til 64,95kr eller på Fellunique til 52,89 kr

2 kommentarer

 • Er lige faldet over din blog, da jeg tænkte – øøøh hvorfor skrive om tomme produkter, men det fandt jeg jo ud af da jeg læste indlægget, og jeg kan godt li’ at du har brugt produktet færdigt inden du anmelder 🙂 Så ved man at det ikk bare er en uges tid eller 2 uger det er afprøvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hehe – der er mening med galskaben! Det er både fordi det netop giver mening at anmelde dem til sidst, men også fordi jeg er sådan en, der har mange 1/3 fyldte produkter liggende, og det er synd. Både fordi de hober sig op eller bliver for gamle. Men jeg er glad for at du kan lide det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ikke så spændende - kodeord