eBay fund #62 summer edition

LF Beautybox maj ’15

lf-beautybox-maj-2015_zps3v4ivfqmSå fik jeg åbnet og taget billeder af LF Beautybox, som jeg modtog i torsdags. Det var ret heldigt, da vi aflyste gruppemøde på universitetet, og 7 minutter efter jeg normalt ville have været ude af døren, kom posten! Havde ikke tid til at blogge dér, da jeg sad og sved over bachelorprojektet, så måtte pænt vente med at kigge nærmere. En ting er sikkert, jeg glæder mig til at prøve alle produkterne (på nær én).

I pakken fandt jeg Euylure pre-glued Lashes. Som navnet siger, er der allerede lim på vipperne, så de er lige til at tage på. Jeg forstår ikke helt med hvordan med holdbarhed så, og også der er et ekstra sort vippebånd (hvis du forstår?), som også er klistret… Der er bare ikke særlig meget vejledning til hvordan og hvorledes. Jeg glæder mig dog til at bruge dem, da Eylure er et rimelig fornuftigt mærke indenfor kunstige vipper, og noget billigere end mine vipper fra Benefit (180 kr i Sephora). Eylure har forskellige kollektioner, men de fleste vipper ligger på £5-6.00 og nogle andre helt ned til £3.00. Jeg glæder mig til at få dem prøvet snarest og se om pre-glued er gode.

Den lidt specielle krukke med det sorte låg er Regenerationg Mask fra Christophe Robin, som indeholder ren kaktusfigen kerneolie, som de og flere steder skriver er en af de mest sjældne olier, hvilket blandt andet skyldes at de små kerner kun indeholder 5 % olie. Hårkuren er meget fast og cremet og dufter f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Lidt krydret, lidt herb og meget eksklusiv. Priserne for Christophe Robins produkter ligger også imellem £25.00-50.00, Regenerationg Mask er ikke på lager endnu, men kan se andre hårmasker til £35.00 for 250 ml og £50.00 for nogle andre med 450 ml, så den koster nok én af delene. Jeg glæder mig til at forkæle mig selv med denne lækre hårkur.

I pakken er der også en mini Erno Laszlo Transphuse Night Serum. Kun 2 ml, men der kan man selvfølgelig også få en behandling eller to. Erno Laszlo er samme mærke, som den ansigtssæbe der var i februarsboksen, som jeg er i fuld gang med at anmelde, så er spændende at prøve endnu etprodukt fra Erno Laszlo, selvom det er en lille prøve.

øøøøhm, den lille krukke indeholder Omorovicza Cleansing Balm, som er en sort ansigts- og makeupfjerner balm. Den skulle selv tage vandfast makeup, selvom jeg ikke er sikker på, om jeg nogensinde vil synes £46.00 er dét værd for 50 ml balm, men det skal komme an på en prøve! Da jeg var ved at tage uddannelse som kosmetiker, var jeg en balm-freak, og kunne måske blive det igen.

Det nok mest kendte Nuxe produkt, er deres bestseller Huile Prodigieuse Or, tørolien med gyldne reflekterende partikler, jeg tidligere har nævnt kort, til at pifte kuløren op. Jeg har en budgetudgave af denne tørolie, fra enten Yves Rocher eller the Body Shop (måske begge?). Det betyder jeg kan sammenligne om kongen over dem, Huile Prodigieuse Or, er så meget mere fantastisk, end de andre. Den er ret billig på Lookfantastic til kun £21.00 (ca 215 kr), hvor jeg ellers kun har fundet den billig på Cocopanda til 239 kr (vejledende dansk udsalgspris er 295 kr).

Jeg er ikke så stor fan af det tanned look, hverken naturligt eller på flaske, så at se at Monu Skincare Tanwork, gjorte ærlig talt ikke meget for mig, et til produkt der kommer til at ligge glemt i en kasse et sted. Noget må jeg dog sige, og det er at produktet umiddelbart dufter godt – sådan rigtig godt. Noget andet der overrasker mig, er at denne her, viser sig kun at være en prøvestørrelse. Fullsize er på 200 ml i stedet for denne ‘lille 100 ml’, og den findes i mange forskellige udgaver, hvilket jeg synes er nice, så der både er mulighed for flydende-, lotion til skumform. Lige nu er der også op til over 50 % på forskellige produkter fra Tanwork, så der er nogle ret gode deals at hente, hvis man er til en lækker glød.

Lookfantastic – eller LF Beautybox er en månedlig boks ala Goodiebox, det er muligt at købe dem fra gang til gang, til £15.00, eller købe et abonoment over 3, 6 eller 12 måneder, hvor det er muligt at spare op til £45.00!

*affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #62 summer edition