Min ønskeliste lige nu - april

Tomme produkter #15

tomme-produkter-2_zps2nnyje3aTænk at blive afhængig af at få tømt produkter. Det giver en dejlig tilfredshed at nå bunden, en sjældenhed før i tiden. Jeg har virkelig fået tømt mange produkter det sidste stykke tid, men deler det lidt op, da det her allerede er et langt indlæg, MEN når man har tømt produktet, har man også et meget bedre indtryk af det, så her kan du opleve min endelige tanker omkring produkterne.

Apotekets Ricinusolie
…Bedre kendt som amerikansk olie eller castor oil. En olie der er meget diskuteret, da den har rygte for at kunne fremme hårvæksten. Jeg læste for mange år siden, på et fransk skønhedsforum, at den kunne få øjenvipper til at vokse, hvor jeg bare tænkte ’ja ja – som om det kan lade sig gøre!’ og få år efter kom den første øjenvippeserum (for god orden skyld; ikke indeholdte castor oil). Castor oil er ikke en ingrediens jeg har set på nogle øjenvippeserums, men jeg blev alligevel nysgerrig. Da olien frarådes at bruges i øjenomgivelserne, måtte jeg så bruge jeg den til andre ting. Bl.a. irriteret hovedbund, og da min ekskæreste led af hårtab og senere jeg selv. Det er vigtigt at nævne den ikke har videnskabelig dokumenteret effekt, men flere (inkl. mig selv) er ret begejstret for dens virkning – skal nok skrive et større blogindlæg om det. Denne her flaske har været gemt væk og nu for gammel, men har i mellemtiden køb en ny på iHerb, hvor jeg fandt det bedste tilbud (husk, er du førstegangskøber så skriv: mjs632 og få $5.00 rabat!), men kan også købes i helsekostbutikker, hvor den koster lidt mere. Jeg vil ikke købe Apotekets Ricinusolie igen, af den simple grund den var alt for dyr i forhold til iHerb. Men indholdet fejler intet!

L’Oreal Pro Keratin Refill
Jeg fik denne prøvestørrelse i LF Beautybox, og var ret begejstret, da jeg havde bestemt jeg gerne ville købe den under en uge inden. Jeg er godt tilfreds, men synes måske ikke den er pengene værd i forhold til for eksempel at lave kokosoliemaske til håret. Hvis jeg ser bort fra min besættelse med oliekure, så er L’Oreal Pro Keratin Refill mega lækker! Dufter lækkert, med sådan en klassiske frisørduft, som bare er lidt mere luksuriøs. Jeg har heller aldrig oplevet en hårkur (udover kokosolie) hvor jeg har kunne se en forskel, som ikke bare var væk igen efter næste hårvask. Den fugtede og beskyttede virkelig mine spidser uden at tynge i håret. Jeg er fan!

Yves Rocher Nutri-Repair Mask
Det er anden eller tredje gang jeg tømmer sådan en bøtte, og det er et godt pejlemærke for at jeg kan lide produktet, da jeg normal ikke er særlig loyal overfor produkter, og næsten altid leder efter et bedre alternativ. En af Yves Rocher Nutri-Repair Mask største fordele er, at den ikke indeholder silikone, så den tynger ikke håret, må gerne komme helt op til hovedbunden, så du får optimal udbytte af efterfølgende velplejende produkter, uden at bekymre for om de kan komme igennem silikonelaget. Jeg bruger den altid i perioderne hvor jeg tilføjer mit hår kokosolie eller jojobaolie i spidserne hver dag. Endnu en fordel er, at den ofte er på tilbud på Yves Rochers hjemmeside på næsten 40 %

Rimmel London Scandaleyes mascara
Den har en kæmpe børste i forhold til almindelig mascarabørste (se et produktbillede af børsten her), og jeg ligner altid noget der er løgn når jeg har taget den på, med mascarapletter over det hele. De tørre mascarapletter er ikke svære at fjerne med en tør vatpind, men det er alligevel træls, på godt jysk, når jeg ikke synes Rimmel London Scandaleyes mascara giver mig så fantastiske vipper, at det er dét værd. Den giver da volumen og adskiller, men slet ikke i nærheden af Rimmel London Scandaleyes Retro Glam mascara’en (som er en af mine top 5 mascara). Kan købes i Matas.

*Indlægget indeholder ét eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Min ønskeliste lige nu - april