JEG ER TILBAGE!!!

LF Beautybox april ’15

lf-beautybox-april_zpsvbsun4wiHer imens jeg har stået uden bærbar, modtog jeg både Lookfantastic Beautybox og Goodiebox. Da Lookfantastic kom først, og jeg altid plejer at være en krig om at få LF beautybox på bloggen, får den denne gang førsteret.

Kan hurtigt se på indlægs foldren at det er meget forskelligt hvad folk får, da der er flere forskellige produkter fra Korres, og hårproduktet er fra forskellige mærker. Hvad jeg synes om indholdet, det er den første box jeg faktisk har haft det lidt ‘meeeh’ overfor, men det skyldes nok også mest mit meget dårlige førstehåndsindtryk; FOR HVAD LAVER VITAMINER I MIN BOX?!

Forza Diet multivitamin for dieterstil folk på kur! Det er som om at Lookfantastic ikke har forstået, at vitaminer ikke skal spises som slik, og derfor et mere alvorligt produkt, end det fremstår, når det bliver sendt ud til tusindvis af abonnementer. Jo, jeg har vitaminer, faktisk skræmmende mange, men synes der er stor forskel på hvilke jeg køber ind til mine behov, og dem som jeg får stukket i hånden af Lookfantastic og Goodiebox. Vitaminer til folk på kur, hvad er dog det at sælge det på, meget dyre vitaminer (£7.46 for 30 dage) fordi Forza lige sælger det er til folk på kur.

… Tilgengæld glæder jeg mig virkelig til at prøve Korres Milk Soap, da jeg har været godt i gang med at prøve Erno Laszlo fra februarboxen. Den sæbe er ret effektiv (er nok det bedste ord) til at fjerne fedt, men tænkte det måske skyldes at det var en sæbebar, derfor glæder jeg mig til at prøve denne der skulle give en fløjlsblød resultat (regner med det betyder giver fugt 😉 ). Der er også en kæmpe forskel i prisen på denne i forhold til Erno Laszlo, Korres Milk Soap koster kun £5.00!

Jeg tænker hvad er forskellen mellem alm håndvask/kropssæbe og Balance Me Revitalising Hand and Body Wash? den er rigtig fin indpakketog indeholder 99% ‘naturlige ingredienser’, men jeg er endnu ikke overbevist – retfærdig skal jeg sige, at jeg endnu ikke har prøvet den. Bliver spændende engang den kommer i brug. Den er lige nu ikke at finde på Lookfantastic, men er sikker på den kommer senere.

Jeg var engang afhængig af CB12’s tyggegummi, da jeg fra tid til anden er meget besat på min mundhygiejne, men er jeg også nød til at være, når jeg næsten ingen emalje har. Derfor var det et glad gensyn med CB12, denne gang med deres CB12 Mild Safe Brath Oral Care Agent. Desværre er jeg i et dilemma, da jeg  har fået frarådet brug af mundskyld ved tandlægen, men bruger da mundskyl til andre alternative ting, så skal nok få den brugt, men ikke desto mindre er det list synd at den ‘går til spilde’. Hvis jeg dog skulle købe det, bliver det på Lookfantastic, da jeg kan se at priserne er meget billigere end på danske apoteker.

3. verdensproblem: At få for mange eyelinere (der er kommet i både Lookfantastic og Goodiebox), Inika eye pencil er ikke noget der kan få mine arme op, og den ryger over i bunken med andre eyelinere. Det der gør denne eyeliner anderledes end de andre eyelinere er, den indeholder en række økologiske ingredienser, og til den pris på £10.13 (25 % rabat) synes jeg faktisk det er fair for et økologisk produkt. Måske skulle det alligevel være denne eyeliner jeg ville tage i brug.

Jeg er så vild med Tigi Bed head produkterne, elsker deres navne, deres emballage og deres duft, men har ikke selv haft særlig meget erfaring med deres produkter, men kan jeg komme til. Jeg sidder og skriver det her imens jeg dufter til Tigi Bed Head Manipulator der dufter næsten helt tyggegummiagtig. Lige nu har Lookfantastisk 30 % på fullsize (50 ml) Tigi Bed Head Manipulator, så den nu koster £9.45 og op til 37 % på en række andre Tigi Bed Head produkter.

Hvis du er interesseret i at prøve en LF beautybox, koster en enkelt box £15.00 og kan bestilles her. Hver måned sender de et ekstra luksusprodukt med i 20-30  bokse som kan være alt fra GHD stylere til luksus ansigtsbørster.

*affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

JEG ER TILBAGE!!!