LF Beautybox marts 2015

New in: Chanel Rouge Coco Shine 92 Emotion

chanel-rouge-coco-shine-92-emotion_zpsgfqgjtu0Efter at have skrevet om min svaghed til Chanel Rouge Coco Shine, overgav jeg mig til min svaghed da Matas havde 25 % grundet deres fødselsdag, en tilfældig dag jeg var forbi. Desværre havde de kun Boy og Emotion hjemme af dem fra min ønskeliste, og min kæreste var hurtig til at tage valget for mig, og det blev den smukke Emotion. Jeg har dog kun prøvet den en gang indtil videre – i dag, men glemte billede, da jeg havde travlt med universitetet og andre vigtige forberedelser, og nu er jeg fuldstændigt smadret.. Men smuk det er den, og så blød, lækker og pigmenteret!

dsc_0167_zpsqbkzg0ta

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox marts 2015