eBay fund #58 Lige dét ekstra

LF Beautybox marts 2015

lookfantastic-lfbeautybox-marts-march-2015-smuk-blog_zpsvxhvjhoo

Jeg er super sen med at skrive om denne box, men du kan nå at bestille den endnu hvis du er fanget af indholdet, den er ret lækker!

lookfantastic-lfbeautybox-marts-march-2015_zps97wwfsll
Boxen indeholder:
Bliss FatGirlSlim, fullsize koster £29.50 på Lookfantastic (170 g).
The Wet Brush Lil Brush, taskebørste (selvlysende), koster £7.99 her (flere farver).
Caudalie Polyphenols C15 Anti-Wrinkle Defense Serum, fullsize koster £35.00 (30 ml) her.
Cowshed Lippy Cow natural Lip Balm, koster £5.00 her.
Nudestix Magnetic Eye Color (Gilt), koster £24.00 her (flere farver).
Lord & Berry eyeliner (Black), fullsize koster £12.00 her.

Først, Bliss FatGirlSlim – hvad sker der?! Jeg har ønsket at prøve den, siden Sephora åbnede, og jeg stødte på navnet… Bare fordi… Navnet?! 😀 Det er en slimming creme til appelsinhed (cellulite), og selvom den slags kun har et midlertidigt resultat (hvis cremen overhovedet viser resultat!), er den da sjov at have, når den jo alligevel er blevet en del af min skønhedssamling. Den næste… Verdens grimmeste børste fra The Wet Brush, børsten skulle være mere eller mindre fantastisk, men hvorfor skulle jeg lige modtage en selvlysende? Har set at andre LF beautybox modtagere har fået den i helt almindelige pæne farver – så jeg ved de eksistere, men nej nej.. The Wet Brush har alligevel valgt at lave selvlysende og andre retro mønstrede hårbørster der kan få den mest ægte flowerpower pige til at sige at der må være grænser! Den er gyselig! Derfor er det virkelig svært at finde ud af hvad jeg skal med den børste.. Bruge den, og tænke på min ærgrelse over dens meget… ikke så flatterende udseende. Helt ærligt – selvlysende?! Caudalie serum – jeg elsker serums, hudens undertøj. Man er bare så meget mere lækker, når man har lækkert undertøj på, det samme med serums. Ikke at jeg mangler… overhovedet… Men gør ikke noget, bestemt ikke, elsker at have lidt forskelligt, så jeg har efter hvad jeg lige føler jeg har behov for netop den dag – lækkert!  Cowshed har jeg kun fået prøvet engang endnu, minder umiddelbart meget om Dr. Paw Paw original fra sidste måned. Hvis man er en klovn eller uerfaren, eller bare doven eller skal gå stærkt er sådan en Nudestix Magnetic Eye Color fantastisk, har flere typer fra forskellige mærker, og det er det nemmeste at bruge til at få en smuk øjenskygge. Har tidligere i LF Beautybox modtaget en Lord & Berry lipgloss, og nu er det så Lord & Berry eyeliner. Ingen yderligere kommentare, jeg har mange almindelig sorte eyelinere, og ved derfor denne aldrig vil nå at blive brugt, før jeg smider den ud fordi den er for gammel – altså, det er mange år ude i fremtiden før jeg ville få den brugt.

Alt i alt er jeg rigtig glad for min box, jeg er virkelig tilfreds med LF Beautybox og synes det er nogle rigtig gode lækre og mere dyre produkter vi får prøvet her. Endnu bedre er at du kan forudbestille abonnoment nu for 3, 6 og 12 måneder og spare mange penge, og selvom det kan misforstås, så trækker de ikke beløbet på én gang, men de trækker kun beløber én gang om måneden, minus din besparelse. Sådan det minder mere om the Goodiebox.

Hvis du er interesseret i at prøve en LF beautybox, koster en enkelt box £15.00 og kan bestilles her.
Hver måned sender de et ekstra luksusprodukt med i 20-30  bokse som kan være alt fra GHD stylere til luksus ansigtsbørster.

*affiliate links*

2 kommentarer

 • Melanie

  Misundelig, det blir man ;D men hvis der er flere produkter som du ved du ikke vil bruge, hvorfor ikke samle dem i en giveaway?? Der er helt sikkert nogen som kan bruge det – og vi kender alle det der med at få ting som vi allerede har, som fx en sort eyeliner der bare vil ligge og blive gammel – eller en skrækkelig hårbørste :joy: selv samler jeg løbende ting jeg ikke vil have/ikke længere bruger, og går ned med det i bytteboden på Christiania en gang imellem. Hader når ting går til spilde :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Kunne man godt, problemet er der er nogle meget specielle og besværlige skatteregler, hvis jeg afholder en giveaway hvor jeg selv sponsorere præmien. =/ Har jeg gjort før i tiden, men nu ved jeg ikke om det vil være så god en ide. Lige nu har jeg veninder og familie der bliver meget glad for mine ubrugte ting, ellers sælger jeg typisk ud billigt på http://smukblog.tictail.com/. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #58 Lige dét ekstra