The body Shop Body Polish VS. Yves Rocher Exfoliating Shower Gel

Valentinsdag gaveideer 2015

valentines-dag-2015-gave-ideer_zpsufk37gin* Valentinshjerte fra Interflora * Kærlighedspiller * Asos Clutch * Valentina Shower Gel * Pure Love øreringe fra Needs Jewellery *
*  Hot Anatomy natkjole* Blush fra Makeup Revolution * Humørskåle * Olivia Burton armbåndsur * Stine A ringe * the Body Shop gaveæske *

Jeg plejer er være fuldstændigt ligeglad med Valentinsdag, og synes den var opreklameret. Synes jeg til dels stadig, men når det nu er min (mandelige) kæreste der går så meget i valentinsdag, at han blev sur over jeg har lagt min fødselsdag samme dag, har det dog givet mig lidt lyst til det igen.. Lidt det samme som julen bare bliver anderledes og spændende igen, med små børn i familien. Så i år skal vi ikke ud og spise, i stedet skal han tidligt op, puste 110 balloner op, imens han helt sikkert bliver skældt ud af mig for at være langsom (jeg kan blive en kælling når jeg er stresset), og lave mad til vi får familie og de nærmeste venner på besøg om eftermiddagen… Så skulle man tro han kunne få en romantisk middag om aftenen, men der bliver han helt sikkert puttet i et eller andet åndsvagt kostume, hvor vi unge mennesker forsætter til en fastalavnsfest for voknse.. Åh den stakkel. Så jeg sidder nu og kigger på en mulig valentinsdags gave til ham, men som jeg ikke kan afsløre på bloggen endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Har du læst dette?

The body Shop Body Polish VS. Yves Rocher Exfoliating Shower Gel