DIY: Valentinsgave til veninden

Goodiebox februar ’15

goodiebox-februar-2015_zpsuxarqgrpSynes du, at du næsten lige har læst Goodiebox januar? Det er heller ikke mere end et par dage siden (overdrivelse fremmer forståelsen), at vi modtog sidste box. Men pga. februar er en måned for helt særlige begivenheder (I kan nok regne den ud; VINTERFERIE – for de udødelige, valentine for de dødelige), har de valgt at sende boksen ud allerede nu, vi har ikke engang nået den 12.! Som du kan se, ser boxen virkelig anerles u, ret flot faktisk, men også en af grundene til boxen måske endte med at skuffe mig lidt? Vil du vide mere, og se indholdet i boxen, så læs videre!
dsc_0455_zps1xxxgxswIndeholdet i denne boks:
Oolution Check Matte, fullsize (30 ml)koster 34€ og kan købes på Oolutions hjemmeside.
BelláPierre Cheek and Lip Stain koster £ 12,99 kan købes på bellapierre.co.uk.
Goodiebox Glas neglefil – ’vejl. Usalgspris 69kr’
Kueshi Natural & Pleasant Cosmetics Revitalizing Face Toner, kan købes lige nu på udsalg til £6.00 på l2succeed.com.
Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm, koster 79,95kr for 40 ml og forhandles på apoteket.

Og min (desværre lidt negative kommentar): Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Goodiebox har været lidt for positive med deres estimerede udsalgspriser. At de har sat en vejledende udsalgspris på deres egen reklameneglefil til 69 kr, må de selvfølgelig selv vælge, men ville aldrig betale mere end max 10 kr selv, for sådan et reklame produkt. Den smukke box ligger op til meget, og min første kommentar til min kæreste var; ”Gad vide hvad Jane Kønig har betalt for at få dén reklame. I boxen var der så en rabatkode på 200kr (ved køb over 600kr) og en instagram konkurrence hvor man kan vinde et gavekort til Jane Kønig. Jeg er selv viiiiildt forelsket i Jane Kønigs lovetag halskæde (Hvis M læser med; hint hint) og har længe haft sådan en halskæde på min ønskeliste, men sider lit med en følelse at boxen (trods de røde/lyserøde produkter) er kommet ud så tidligt pga. Jane Kønig rabatkoden, end selve indholdet i boxen. Boxens indhold er ikke det forventede udfra hvor meget Goodiebox har blæst denne box op, da jeg forventede nogle mere romantiske produkter. Jo, jeg glæder mig til at prøve Oolution Check Matte, og BelláPierre Cheek and Lip Stain er ganske fin, men ikke særlig pigmenteret (det er jo så ikke Goodiebox skyld), den er usynlig på læberne. Denne måned har jeg brugt mine goodiepoints til at betale min box, men tror jeg ville have en meget naaaah følelse, hvis jeg havde betalt 139kr for den.

Er du ikke afskrækket, kan du tilmelde dig et månedligt abonnement på Goodiebox for 139kr – kan du tilmelde dig her,  får du ligeledes 30 goodiepoints til at starte med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

DIY: Valentinsgave til veninden