10-20 % på iHerb + $5 rabatkupon på dit første køb

Lookfantastic beautybox januar 2015

dsc_0063_zps96e8edfeEr jeg den eneste der er elendig til at holde læseferie?! Denne gang, var første gang jeg rigtigt læste op (plejer jo at gå godt alligevel!) og endte op med at få dårlig samvittighed, når jeg ikke læste! Det betød, der virkelig gik lang tid, før jeg rigtig tog et kig i min nye LF Beautybox.

Første produkt har jeg det allerede lidt anstrængt med, dem der kender mig, ved, jeg ikke synes vitaminer og slankemidler hører til sådanne beautyboxe – vitaminer kan give alvorlige overdosis, og at give dem med sådan her, gør jo bare vitaminer ikke tages lige så alvorligt. Det er opkvikkende brusetabeletter fra MyVitamins med Vitamin B1, B2, B6 og B12 og Vitamin C – alle heldigvis vandopløselige, jeg aner dog ikke noget med mineralerne der er tilsat. Jeg har allerede et glas B-vitamin, jeg prøver at komme igennem, og udfra hvordan jeg kan se B-vitaminen udskille sig, tror jeg næppe jeg har brug for disse brusetabeletter foreløbigt. En boks med 20 tabeletter med enten appelsin eller citron koster £4.49 på  MyVitamins.

Næste produkt er Molton Brown Body Wash med templetree, virkelig flot emballage og meget eksklusiv duft, men ikke et produkt jeg kommer til at bruge desværre, da jeg næsten kun bruger parfumefri sæbe til kroppen. Dog er den i sin flotte emballage rigtig fin, hvis jeg engang skal give en kurv med lidt lækkert til en. Fullsize koster £18.00 og kan findes her.

Philip Kingsley Daily Damage Defence er en lækker leave-in conditioner spray, der beskytter mod varme og UV-stråler samtidig med at den fungere som de-tangler og styrker håret – hvad mere kan man ønske sig? Jo, en mere lækker emballage, da den er virkelig VIRKELIG grim, og ser billig ud, men det er den ikke. Nu lyder jeg virkelig overfladisk, men jeg synes det er synd for sådan et lækkert produkt skal have så grim en emballage. Den ville nok ikke stå fremme sammen med mine andre favoritprodukter – og så hurtigt blive glemt i en kurv i et skab. Kære Philip Kingsley, vær sød at lave en lækker emballage, og jeg vil købe og bruge Philip Kingsley Daily Damage Defence i min daglige hårpleje rutine! – Hvis du ikke er lige så overfladisk som jeg, synes jeg du skal prøve Philip Kingsley Daily Damage Defence der koster £22.00 for 250 ml og finder du her.

Gatineau Strategie Jeunesse er en engangsøjenmaske med nogle pads der er gennemvædet i en havbaseret collagen opløsning, for at genoplive øjnene, berolige og fjerne mørke rander. Jeg har allerede blevet så flad for den cremeprøve, jeg tidligere fik fra Gatineau i LFBeautybox, så jeg ser meget frem til at prøve den her øjenmaske. Øjenmasken er dog ret pricy, og tror netop at jeg på min SU ikke vil købe den foreløbigt, men glæder mig til at prøve øjenmasken til en helt særlig lejlighed. En pakke med 6 af disse øjenmasker koster £34.50 og finder du her.

Der er også en hårmaske til farvet hår i bokse, fra Goldwell Dualsenses, her er jeg heller ikke fan af, at det er et produkt til farvet hår, men eftersom det er en hårmaske, kan jeg godt se igennem fingrene med det, og være glad for at jeg får endnu et plejede produkt til min nyeste besættelse; mit hår! Jeg har endnu ikke prøvet denne endnu, da jeg stadig er i gang med en anden hårmaske, men jeg glæder mig til at prøve, da den dufter virkelig godt af granatæble! En 200 ml krukke koster £11.00 og kan findes her.

Som sendt fra himlen, var der sidst men ikke mindst en fantastiske fugtgivende og beroligende ansigtsmaske fra Nuxe i boksen. Fordi 1; jeg har brug for at forkæle mig selv og slappe af, 2; Jeg er løbet tør for fugtgivende ansigtsmaske, og 3; NUXE er et fantastisk mærke, har aldrig oplevet et produkt jeg har været skuffet over! Den dufter fantastisk af nogle hvide blomster der vokser på træer, men husker simpelthen ikke hvad de hedder. Duften minder mig bare så meget om dét træ og forår, og er næsten aromaterapeutisk. 50 ml koster £19.50 og  findes her.

LF Beautybox er en månedlig boks fra Look Fantastisk med en række lækre mere lukseriøse produkter, til forskel fra Goodiebox, er det her ikke en abonnementsordning, men skal bestilles fra måned til måned. Er du interesseret, kan du nu bestille februar LFBeautybox for kun £15.00, som har en værdi på £48.00.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10-20 % på iHerb + $5 rabatkupon på dit første køb