Effektiv fjerning af glitter neglelak - Sephora instant nail polish remover for glitter

Ebay fund #52 – hair edition

ebayharingr_zps3857f3bf

Bredtandet kam // hårbånd med wire (flere farver) // Bendy Rollers(10 stk)
hårbøjle // hårdonut (flere farver og størrelser) // hårclips (6 stk)

I løbet af december er mit hår blevet mit store fokuspunkt, og det er utroligt hvad intensiv pleje kan gøre på ens hår! Det betyder også jeg undgår varmestyling, og derfor skal sætte hår uden mit ellers flittige brugte fladjern.

En bredtandet kam er super god at have, både til oliekure og til krøller. – Den har jeg allerede og bruger den ofte! Det samme med de 6 hårclips det er gode at bruge under styling, til at få håret på plads. Hårbånd med wire er super smart, de er rare at have på og nemme at bruge – bare snor enderne sammen ovenpå hovedet! Jeg venter på 4 nye hårdonuts lige nu, og brugte det bl.a. til jul, hvor du kan se et billede på instagram (malenebr),  min kæreste er blevet så vild med dem, at jeg har besilt flere forskellige størrelser og typer, og glæder mig til at gøre mig fin for ham, med dem i. 🙂

6 kommentarer

 • Sm

  Har du prøvet Mason pearson børsten? Overvejer SÅ meget at bestille den nu når escentual har 20% på alt, men alligevel synes jeg 640 kr efter rabat er en godt klat for en hårbørste. De skulle efter sigende holde i mange år, så ved ikke om jeg skal se det som en investering.

  Derfor ville jeg spørge, om du har prøvet andre billigere børster med nylon og boar i? Eller denne fra yento?
  http://www.pitstoppets.dk/shop/yento-bristle-nylon-4086p.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har ikke prøvet den berømte Mason Pearson børste, da jeg har en børste med nylon og vildsvinehår fra GHD (købes her på tilbud til 189 kr http://bit.ly/1ABqzgD ) Har haft den i et par år nu, men først begyndt at bruge den dagligt indenfor den sidste måned, og jeg fortryder virkelig, jeg ikke er begyndt før! Mit hår er meget mere lækre, blødere og ikke brug for at blive vasket så ofte (lige nu bliver det vasket hver 4. dag, eller efter en oliekur). Kan klart anbefale den noget billigere GHD børste. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sm

   Mange tak Malene 🙂 Synes 600 for en børste er lidt for meget, der bliver jeg nærig 😀 hehe
   har du i øvrigt fået prøvet insta blur fra the body shop, i så fald er der nogen forbedringer på porerne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er nemlig super mange penge… For en børste, om den så holder i mange år eller ej (regner da med at GHD’en holder lige så mange år).
   Jeg byttede Insta Blur, da jeg har Benefit the Porefessional Primer, som minder rigtig meget om hinanden. Så enten ville jeg have den liggede uåbent i lang tid, eller have flere ret ens produkter åbent, hvor de jo også kan blive for gamle. =/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sager, du har fundet. Ville ønske jeg var bedre til at bruge hårdonuts, for det ser jo så fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Mange tak. De kan også være lidt tricky. Jeg har fundet ud af det nemmeste er at øve med en der er lidt mindre, og når donuten så er om hestehalen at dele håret i to, og så arbejde med de to totter i hver sin side, så er det lidt nemmere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Effektiv fjerning af glitter neglelak - Sephora instant nail polish remover for glitter