Billig og effektiv BHA peeling: Stridex Single-Step Acne Control Maximum

The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014 del 3

thebodyshopjulekalender_zpsb291dacdSå er der lige et ordenligt læs produkter igen, men sådan er det, desværre, i vinterhalvåret, hvor jeg skal krydse fingre for at være hjemme, imens solen titter en smule frem. Men wauw, jeg er ret glad for the Body Shop Ultimate, det er virkelig nogle lækre produkter der er i, hvor jeg ved de tidligere (mindre) the Body Shop kalendere, har haft en mere meeeh, følelse, og ikke så meget der blev brugt. Produkterne jeg har fået siden sidst:

  • Camomile Gentle Eye Make-up Remover (250 ml)
  • Nutriganics Smoothing Day Cream (15 ml)
  • Satsuma Shower Gel (250 ml)
  • Strawberry Body Polish (200 ml)
  • Indian Night Jasmine Fragrance Mist (100 ml)
  • Wild Argan Oil Bubble Bath (250 ml)
  • Lip Gloss i farven plum (12 ml)
  • The Body Shop Super Volume Mascara

Det eneste jeg kunne finde på at få byttet her, er shower gel og bubble bath, for ikke at risikere at min eksem bryder ud. At jeg kan bytte mine produkter i The Body Shop Ultimate pakkekalender, er en virkelig smuk service the Body Shop Aalborg udbyder, og vil skrive mere om den, i min the Body Shop haul. Da jeg var i the Body Shop, opdagedejeg på Indian Night Jasmine duftserien, og jeg var såååå forelsket, men prøvede at holde mig i skindet, pga. min eksem, men dagen efter fik jeg den så i kalenderen, og jeg blev SÅ glad! 😀 Så behøvede jeg ikke selv tage stilling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Billig og effektiv BHA peeling: Stridex Single-Step Acne Control Maximum